Ако вярвате на вълшебства, можете да опитате да привлечете богатство

...
Ако вярвате на вълшебства, можете да опитате да привлечете богатство
Коментари Харесай

Вълшебни билки за привличане на богатство

Ако вярвате на магии, можете да опитате да привлечете благосъстояние и разцвет за себе си, бизнеса или за дома и фамилията си. Има доста ритуали, включващи разнообразни билки, които хората употребяват с тази цел от антични времена. Нека разгледаме някои от билките за привличане на пари.

Ритуали с билки за привличане на благосъстояние

Лайката е знак на непорочност и шанс. С нейна помощ можете да привлечете триумф в бизнеса и да подобрите персоналния си живот. За да запазите шанса си, пийте чай от лайка и измивайте ръцете си с него.

Един дребен трик за активиране на паричната сила, е да сложите в обувките си някои билки. Първо, фокусирайте желанието си върху обстоятелството, че желаете позитивни промени в живота си. След това поставете в обувките си билки, които притеглят благосъстояние - мента, канела, горчица (синап). Когато дълго време носите обувки с тези билки, притегляте благосъстояние в живота си.

 Синапът притегля благосъстояние

За да привлечете парични потоци, поставете в стаите в дома си или офиса с някои от следните билки: канела, карамфил, детелина, риган, босилек, магданоз, дафинови листа, енергийните кестени, жълъди. Те би трябвало да се изсушат и изпълнят в платнени торбички, които се съхраняват наоколо до портфейл, касичка или сейф. Можете също 1-2 пъти седмично да ги опушвате с осветени лаврови листа.

Друг метод е да съберете синапено семе през есента и да го носите със себе си като амулет. Синапеното семе трансформира финансовата орис и внася мощни парични потоци в живота ви. За привличане на пари също можете да носите щипка от разнообразни зърна в портфейла си - те ще контролират финансовите потоци в печеливша посока. Можете за тази цел да сложите в портфейла и дафиново листо, листо от риган или щипка канела.

Нашите предшественици постоянно са държали да има зърно в къщата - второто злато. Ако китайският знак на разцвет е оризът, то за славяните са пшеница, ръж и овес. В същото време пшеницата оказва помощ да се печелят доста пари, а ръжта и овесът - за икономисване и увеличение.

Елдата и царевицата също притеглят щастието в парите. От тези зърнени култури през есента можете да извършите античен славянски талисман – парцалена кукла. Тя би трябвало да бъде компактно натъпкана със зърно от нова годишна продукция, а напролет посейте семената в земята. Заедно с техния напредък просперитетът ще дойде в къщата.

Друг обред е обвързван с потреблението на корен от хрян. За разцвет в дома, изсушете целия корен и го сложете в един от шкафовете в кухнята. Ако пък търсите нова по-добре платена работа или желаете покачване на заплатата, можете да сложите няколко дафинови листа под матрака, на който спите.

Достигнатите върхове на благосъстояние могат да бъдат закрепени с копър - целесъобразно е да го изсушите на връзки и да го закачите към къщата. А в случай че желаете да спрете „ крадците ”, които могат да ви вземат благосъстоянието, поставете в къщата или офиса саксии с кактуси.

Отглеждайте билки в дома си за привличане на благосъстояние

Ако желаете да сте богати, отглеждайте " верните " стайни растения в къщата си. Оказва се, че те са в положение освен да пречистят въздуха, да го наситят с О2 и да зарадват със своята хубост и мирис, само че и да привлекат пари и триумф на своите притежатели.

Бамбук на щастието или Драцена сандериана

 Бамбук и благосъстояние в дома

Това растение също притегля с изключителната си непридирчивост: изисква минимална поддръжка. В подмяна бамбукът ще даде на притежателя пари, дългоденствие, здраве и ще притегли финансов триумф в живота му.

Мента

Ценителите на ароматния чай доста я обичат. Оказва се обаче, че ментата може освен да работи успокояващо на човек, само че и да му обезпечи шанс. За да работи сигурно поличбата, би трябвало да поставите няколко монети до саксията с мента.

Красула

 Красула за привличане на благосъстояние

Позната е още като Дървото на живота или Дървото на парите. Има поверие, че колкото по-дълго растението е в къщата ви и колкото по-дебело е неговото стъбълце, толкоз по-значим е неговият „ принос “ за просперитета на притежателя. Но с цел да работи поличбата, преди да присадите растението в красива саксия, не забравяйте да сложите монета на дъното.

Азалия

Това растение може да има позитивен резултат освен върху финансовото положение на притежателя, само че и върху неговото физическо здраве. Дори няколко минути, прекарани до растението, могат доста да подобрят настроението ви и да върнат насладата от живота.

Лимоново дърво

 Лимоновото дърво притегля пари

Според експертите по ориенталска философия сигурно ще донесе разцвет на къщата, където пораства. Ако притежателят му обезпечи почтени грижи, постоянно полива и избърсва листата с влажна забрадка, то ще се отблагодари с вкусни плодове и ще притегли благосъстояние.

Киселец

За да забогатее бързо (печалби от лотария, наследство), можете да засеете киселец на възходящата луна. Това растение - с помощта на бързия си напредък - е знак на същото бързо замогване. Изсипвайки семена върху почвата, би трябвало да изречете: Тъй както киселецът пораства и се умножава, по този начин моето парично благосъстояние да пораства и ще се умножава!

Вярвате или не във магии, не рискувате нищо в случай че опитате, може пък да ви излезе шанса!


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР