Ако ви попитаме коя зодия сте, вероятно ще ни отговорите

...
Ако ви попитаме коя зодия сте, вероятно ще ни отговорите
Коментари Харесай

Какво е Асцендент? Как да разбера кой е моят изгряващ знак?

Ако ви попитаме коя зодия сте, евентуално ще ни отговорите незабавно. Що се касае до асцендента, обаче – тематиката не е чак толкоз ясна за всеки. Сигурно чувате тази дума много постоянно, само че нямате ясна визия какво значи тя.

Какво е асцендент?

Това е зодиакалния знак, който изгрява на източния небосвод сега на нашето раждане. Той е извънредно значим детайл от хороскопа и е самобитно начало на системата от така наречен домове – другите сфери от нашия живот.

Асцендентът е равностоен на Iви дом, който дефинира нашата персона, нашия “Аз ”. Знакът, който изгрява на изток сега на нашето раждане значително демонстрира нашето външно държание и метода по който ни виждат другите. Думата “външен ” е основна за изгряващия знак, доколкото той съставлява външната страна на нашата персона и нашите непосредствени реакции. Често се оказва, че Асцендентът е виновен за всичко, което другите виждат в нас като първо усещане. Мнозина считат, че той ни разкрива по-пряко и директно от слънчевия знак – зодията. Сравняват Асцендента с вратата на къщата, входът, през който би трябвало да преминем, с цел да забележим самата къща.

Асцендентът символизира това, което ви е предопределено в живота. Астролози изясняват, че в случай че в миналото сте се чувствали по този начин, като че ли не се идентифицирате с вашия безоблачен (основен) знак, това евентуално е по този начин, тъй като вашият изгряващ знак е частта от вашата персона, която в действителност изпъква на напред във времето. Всъщност нашият асцендент е нашата същина, която представяме на света.

Как да разберем асцендента си?

За да изчислите своя изгряващ знак, ще ви трябват дата и час на раждане, както и прецизен час. Последният е от решаващо значение за пресмятане на точния знак, в който се намира вашият асцендент, тъй като знакът в източния небосвод на Земята се трансформира на всеки един до два часа.

Калкулатор за асцендент

По своята същина, изгряващият знак е един от най-важните аспекти във вашата диаграма. Той съставлява вашата еднаквост, първото усещане, което оставяте и даже има пръст във външния ви тип. Асцендентът дава отговор и на визията, която имате за себе си. Той дефинира и това до каква степен сте адаптивни към нови и непознати обстановки. Съчетавaйки се с вашия основeн знак, той ви дава по-ясна визия за вашата същина.

Ето какви характерности има всеки изгряващ знак:

Овен

Вие имате мощно възприятие за еднаквост и предприемачески дух. Страстната ви природа ви прави водачи, само че и способства за това да вземате бързи решения, основани на страстта. Проактивни сте и имате ползи към спорта и здравословния метод на живот.

Телец

Думата “спокойствие ” е второто ви име. Вие сте изявен индивидуалист и също по този начин не обичате да преувеличавате. Чувствителни сте към сензорна стимулация и евентуално сте почитатели на ASMR и на разходките измежду природата. присъщо ви е да намирате наслада в дребните неща.

Близнаци

Вие сте любопитни и жадни за нови познания. Постоянно сте на педала и можете да виреете във всякаква конюнктура. Специалната ви дарба е, че предавате сила на близките.

Рак

Вие сте сензитивна натура, само че имате и мощно изразена вътрешен глас. Печелите всички с положителното си сърце и деликатност. Имате податливост да се затваряте в себе си и на хората им е мъчно да ви “прочетат ”.

Лъв

Вниманието на близките не ви е по никакъв начин непознато. Вие сте избухливи и изобретателни и знаете по какъв начин да се държите с близките. Артистичната ви природа ви прави склонни към опити с модата и ексцентрични прически.

Дева

Разрешавате проблемите с лекост и се прецизни по повод за всеки подробност. Колкото помагате на другите, толкоз държите и на себе си. Визията ви постоянно е обрана, само че пък безупречна. Изразяването на страсти не ви е присъщо.

Везни

Вие сте същински тапия и не вземате решение преди да чуете всички гледни точки. Балансът е това, което непрестанно търсите в живота си. Имате нюх за красивото и знаете по какъв начин да преобразите всяко място, тъй че да се трансформира в същинска приказка. Влюбчиви сте и рядко сте необвързани.

Скорпион

Астролозите ви дефинират като суперчовек. Притежавате композиция от прочувствена просветеност и мощно развито шесто възприятие. Склонни сте да градите стени сред себе си и близките и мъчно се разкривате. От друга страна пък, вие притежавате способността да разпознавате хората, даже без да сте разговаряли с тях.

Стрелец

Животът ви е премеждие. Искате да опитате от всичко. Имате потребност от динамичност и постоянно очаквате това и от другите. Животът ви непрестанно се трансформира и служите за ентусиазъм на близките. По природа сте оптимист и извличате позитивното от всяка обстановка. За вас няма прекомерно огромна фантазия!

Козирог

Дисциплината е преди всичко за вас. Също по този начин изпитвате мощно почитание към историята и държите да знаете от къде произхождате. Игричките на дребно не са вашата чаша чай. Знаете по какъв начин да покажете, че вие сте водачът!

Водолей

Винаги гледате в бъдещето и вършиме проекти за идващите 20 години. Не поглеждате обратно и не съжалявате за нищо, което се е случило в предишното. Не обичате разпоредбите и ги прекрачвате във всеки един комфортен миг. Често имате възприятието, че не се вписвате на никое място.

Риби

Вие сте замечтана и сензитивна персона и не понасяте да гледате по какъв начин някой страда. Вярвате, че всичко е обвързвано между тях. У вас се крият няколко самоличности, защото ви сте мощно изразена артистична натура.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР