Ако вашата война, войната срещу украинския народ продължи, руските майки

...
Ако вашата война, войната срещу украинския народ продължи, руските майки
Коментари Харесай

Зеленски: Ако войната продължи, руските майки ще загубят повече деца отколкото в Афганистан и Чечения

Ако вашата война, войната против украинския народ продължи, съветските майки ще изгубят повече деца, в сравнение с при войните в Афганистан и Чечения взети дружно. Кому е нужно това?

Това попита президентът на Украйна Володимир Зеленски във видео послание на страницата си във фейсбук.

" Днес се организира митинг в Бердянск още веднъж против окупаторите от Руската федерация. Хиляди смели и мирни души излязоха още веднъж против въоръжената съветска войска. И им споделиха всичко, което би трябвало да чуят. Важно е да го чуят и на съветски език.

" Окупатори, приберете се у дома ". Все още има опция за това. Всеки боец, пренебрегнат на територията на нашата страна, всеки, който към момента не е погубен, ранен или покорен.

Руските войски понасят такива загуби, каквито не са изпитали в Сирия, нито в Чечения. И руските войски не са понасяли такива загуби в Афганистан.

Ако вашата война, войната против украинския народ продължи, съветските майки ще изгубят повече деца в сравнение с при войните в Афганистан и Чечения взети дружно.

Кому е нужно това?Всеки съветски боец, който си смъкна оръжието, ще получи късмет, късмет да оцелее ", сподели президентът на Украйна.

Зеленски уточни, че арестуваният кмет на Мелитопол Иван Фьодоров е бил освободен.

" Говорих с него през днешния ден. Руските войски го отвлякога на 11 март и се опитваха да го накарат да им сътрудничи. Но нашият човек се опълчи, не се съобщи. Както всички ние ще удържим ".

Президентът заяви, че в сряда филантропичните коридори не са били отворени поради продължителните бомбардировки на Русия.

" Какво още би трябвало да създадат окупаторите, какъв брой души би трябвало да убият, с цел да могат водачите на Запада, водачите на НАТО да реагират положително на украинската молба и да открият зона, неразрешена за полети или ни обезпечат летателните апарати, от които обезверено се нуждаем?! "

Той разгласи, че Украйна е получила твърдо увещание за поддръжката на Съединени американски щати след диалога пред американския Конгрес.

" Благодаря на президента Байдън за неговото водачество на демократичния свят. Но войната не стопира. Руските военните закононарушения не стопират.

Руската стопанска система към момента е способна да поддържа военната машина. Затова се нуждаем от нови пакети от наказания против Русия. Светът би трябвало най-сетне публично да признае, че Русия се е трансформирала в терористична страна.

И по-важното - Украйна би трябвало да получи по-голяма поддръжка. Системи за противовъздушна защита, самолети, задоволително смъртоносни оръжия и боеприпаси - с цел да спрем съветските окупатори ".

Държавният глава напомни, че в речта си пред Конгреса е призовал да се сътвори интернационален съюз U-24.

" Нов съюз, който ще направи по този начин, че всеки агресор да получи съгласуван отговор от света. Бърз и ефикасен. Веднага. Не след седмици, месеци и години, а в първите 24 часа след нападението.

Вече не може да се доверяваме на съществуващите институции. Не можем да чакаме от бюрократи в интернационалните организации да се трансформират толкоз бързо. Затова би трябвало да търсим нови гаранти. Да създадем нови принадлежности.

Той разгласи, че договарянията не престават и че Киев няма да отстъпи по няколко точки.

" Нашите цели са безусловно ясни - завършек на войната, гаранции за сигурността, суверенитет, възобновяване на териториалната целокупност - същински гаранции за нашата страна, действителна отбрана за нашата страна.

Слава на всички наши герои!

Слава на Украйна! "

Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР