Ако успеете да контролирате езика на тялото си, това ще

...
Ако успеете да контролирате езика на тялото си, това ще
Коментари Харесай

Използвайте езика на тялото си

Ако съумеете да контролирате езика на тялото си, това ще ви помогне в контакта с хората и най-много в работата ви. Езикът на тялото може да ви свърши работа и в общуването с обекта на вашия флирт.

Трябва единствено да се научите да контролирате тялото си. За да го извършите, би трябвало да познавате тялото си и навиците си. Обърнете внимание на метода, по който седите, какво вършиме с ръцете и краката си, по какъв начин се държите, когато разговаряте с някого.

Тренирайте пред огледало. Така ще разберете по какъв начин изглеждате в очите на хората и ще потренирате преди да се наложи да действате. Затворете очите си и си представете по какъв начин решително и умерено седите или стоите, когато контактувате с някого.

Наблюдавайте хората, чието държание харесвате и съберете в сбирката си разнообразни жестове. Усмихвайте се постоянно, когато контактувате с хората, това ще ви накара да се чувствате щастливи.

 Използвайте езика на тялото си

Когато контактувате с някого, не кръстосвайте ръцете и краката си. Това наподобява като отбранителна позиция, тъй като като че ли закривате тялото си със скръстените си крака.

Ако говорите с няколко индивида по едно и също време, за по-добро взаимоотношение с тях установете зрителен контакт с всеки един поотделно.

Ако прекомерно дълго се втренчвате в индивида, той ще се тормози. Ако въобще не извършите зрителен контакт, няма да се чувствате добре.

Заемайте по-голямо пространство. Не се свивайте, а заемете малко повече място от нормално – това приказва за вашата самонадеяност.

Изпънете раменете си леко обратно, това ще ви накара да се чувствате по-малко напрегнати. Когато събеседникът ви приказва, кимайте с глава, с цел да му покажете, че ви е забавно това, което споделя.

Ако желаете индивидът да усети, че ви е забавно това, за което приказва, леко се наклонете към него. А в случай че желаете да покажете, че сте уверени в силите си, леко се отметнете обратно.

Не докосвайте лицето и косата си – това издава нервно положение. Дръжте главата си високо и не гледайте непрекъснато надолу. Избягвайте нервни придвижвания като почукване с пръсти по масата.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР