Ако сте сред дамите, които залагат на редица движения с

...
Ако сте сред дамите, които залагат на редица движения с
Коментари Харесай

Едно упражнение за по-стегнат бюст и силни рамене

Ако сте измежду дамите, които залагат на редица придвижвания с тежести, с цел да се снабдят с по-силни плещи и по-стегнати гърди, то положителната вест е, че същия резултат може да постигнете единствено с едно упражнение.

Има доста аргументи, заради които гърдите губят своята разтегливост с течение на годините – напълняваме и последвало намаляване, бременност, възрастта. Фитнес експертите са безапелационни, че това е поправимо. Ако добавите в спортната си стратегия едно значимо упражнение, което е ориентирано към гръдните мускули, скоро ще видите позитивното влияние върху бюста си.

Персоналният треньор Хедър Неф разкрива, че това упражнение не е най-лесното, само че другояче и не би било толкоз дейно, нали? Затова пък ще ви помогне да постигнете задачата си да имате освен стегнати гърди, само че и здрави плещи.

 Едно упражнение за по-стегнат бюст и мощни плещи

Лицева опора елмаз
1. Заемете позиция за лицеви опори. Поставете ръцете тъкмо под гърдите, като те са подписани една до друга. Формата, която би трябвало да образуват прилича елмаз. От там идва и името на упражнението.

2. Започнете да спускате постепенно към пода, като вдишвате. Гърдите и ръцете би трябвало съвсем да се допрат.

3. Бавно вдигате тялото, до момента в който издишвате и се връщате в стартова позиция.

4. Направете най-малко 3 серии от по 10 повторения.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР