Ако сте очаквали намаленията, за да обновите гардероба си от

...
Ако сте очаквали намаленията, за да обновите гардероба си от
Коментари Харесай

Съботен шопинг: 24 палта и якета, които харесахме от разпродажбите

Ако сте очаквали пониженията, с цел да обновите дрешника си от за зимата, то в този момент е моментът да се възползвате. Защото както се споделя - нова година, нови фешън находки. За да ви улесним в избора, селектирахме 24 модела от разпродажбите в Zara, H&M и Massimo Dutti, където могат да се намерят много бюджетни неща – някои повече, други по-малко.

Нямаше по какъв начин да не харесаме най-малко няколко, тъй като са същинска класика и постоянно си заслужава да се влага в тях. Носим ги в този момент, ще ги носим сигурно и през идната зима. Но пък можете да изберете и нещо в черно, бяло, мрачно сиво или пък за какво не и блестящо палто в розово, да вземем за пример. Зависи какво имате към този момент в зимния си дрешник и от какво се нуждае той, с цел да бъде обновен.

Може би към този момент имате обемно и дълго пухкаво яке, тъй че можете да си харесате по-къс модел в дръзките нюанси на оранжево, лилаво или синьо. По този метод сигурно ще извършите си по-отличителен до края на зимата. Но пък нямаше по какъв начин да пропуснем капитонираните якета (и къси, и дълги), тъй като с тях ще създадем равномерен и грациозен преход към топлите пролетни дни. Ефектът го виждаме и върху още веднъж модерните бомбър якета, които също ще продължат да бъдат тренд през 2022-ра. Какво още харесахме, вижте в нашата изложба!

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР