Ако сте хазартни натури и искате да изкарате пари от

...
Ако сте хазартни натури и искате да изкарате пари от
Коментари Харесай

Владо Танев: Победата на Радев е предизвестена

Ако сте хазартни натури и желаете да изкарате пари от президентския избор, не залагайте на Радев. Букмейкърите дават доста невисок коефициент на президента. Това ще рече, че няма да спечелите пари, в случай че заложите на него. Просто тъй като успеха му е авансово предизвестена.

Кандидатът за втори президентски мандат на този стадий като че ли играе без действителен съперник. Насреща му е „ обединителя “. С всеки изминат ден хората се питат. Може ли Анастас Герджиков да сплоти чекмеджето и бедността. Иска ли единство сред жертвите на уличните репресии и техните насилници. Между свободното слово и мантрите на Севда ТВ. Между свободната самодейност и откраднатия бизнес. Между тъмнотата на олигархията и жаждата за личностно развиване. Кандидатът на ГЕРБ, криейки се зад подправената теза за единство, е лишен от всякаква диалогичност. Мълчанието по тематиките на деня издава освен неопитност, само че и тежка взаимозависимост от задкулисието, пламенно заставащо зад гибелната му кандидатура. Герджиков всекидневно натрупа негативи даже и измежду твърдия електорат на ГЕРБ. Вътрешни проучвания приказват, че сред 10 и 20 % от гласуващите за Бойко Борисов ще поддържат настоящия президент за втори мандат.
 Пак при спор за президентските избори: познати муцуни отново стигнаха до неистини и нелепости Пак при спор за президентските избори: познати муцуни отново стигнаха до " неистини и нелепости "
Не желая да се повтори жанвиденовата зима, този път радевата – по този начин Евгений Михайлов, член на Инициативния комитет на проф. Анаст...

Г-н Лозан Панов има неблагополучието да бъде повдигнат от предприемчив комитет и подсилен от Демократична България в обстановка на вътрешни раздори в дясната коалиция, отразяващи се на рейтинга на ръководителя на Върховен касационен съд. Все повече наблюдаващи намират причини в изказванията си, че към една четвърт от десния електорат ще поддържа Радев на първи тур.

Всъщност, Панов не е съперник на Радев, а на претендента на Движение за права и свободи за бронзовите медали. На този стадий проучванията демонстрират условен паритет сред двамата. Иначе претендента на сараите не цели толкоз да съкруши Радев, едвам активизира електората на придвижването. Тяхната болежка са акциите на Бойко Рашков против платения избор, оревали орталъка даже чак и в Брюксел. Посланието към Радев е – не ни пречи с Рашков да купуваме гласове и няма да ти попречим за Дондуков 2.

Радев мощно крачи към втори мандат. Прогнозите му дават сред 48 и 50% от гласувалите. За да завоюва на първи тур, значимото е изборната интензивност да е повече от 50%. Иначе за кой ли път броят на гласоподавателите ще се клати сред действителното население и изборните описи, още веднъж цялостни с мъртви души и нашенци зад граница.

И в случай че има фактор, който може да отсрочи успеха на Радев на първи тур, това е непредсказуемата на този стадий епидемиологична конюнктура. Мерките на властта има възможност да стресират значително гласоподаватели. Жаждата за смяна, обаче, ще накара мнозина да не помнят за страховете и да излязат всеобщо пред урните.
 Борис Попиванов: Президентската конспирация може да захлупи парламентарните избори Борис Попиванов: Президентската конспирация може да захлупи парламентарните избори
" Липсата на претенденти за президент от главните политически партии издава несериозно отношение към президентската институция и не е доб...

И в случай че президентският избор е с съвсем предупреден край, то интригата на парламентарните избори се резервира до 14-ти ноември. " Продължаваме промяната " продължава своя надвит ход. По всяка възможност второто място ще бъде безпроблемно извоювано. Иначе се обрисува поредна, както на четвърти април, пирова победа на хората на Борисов. Отново някогашните ръководещи ще се окажат самотни в новата политическа настройка след вота. Коалицията на почтените ще поеме ръководството с присъединяване на " Промяната продължава ", Демократична България, Има Такъв Народ и Изправи се БГ/Ние идваме. Да е ясно занапред – без гласовете на Българска социалистическа партия няма да мине.

Така че, бъдете деликатни какви
залози ще вършиме за 14-ти ноември. Може да спечелите, само че играйте деликатно.

-------------------------------------

Анализ на Владо Танев, публицист

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР