Ако сметката ви бъде поднесена от две напълно еднакво изглеждащи

...
Ако сметката ви бъде поднесена от две напълно еднакво изглеждащи
Коментари Харесай

Ресторант наема само еднояйчни близнаци за служители

Ако сметката ви бъде поднесена от две изцяло еднообразно изглеждащи сервитьорки не трябва да се притеснявате, че сте пили прекомерно доста, майтапи се Express.
Просто това е част от политиката на един съветски ресторант.

Подходящо наименуван " Двойни звезди ", московският ресторант дава обещание на своите гости, че ще останат толкоз удовлетворени от престоя си там, че ще виждат двойно. Но не поради мощната водка, а тъй като целият личен състав на ресторанта е формиран от еднояйчни близнаци.

" Двойни звезди " се гордее, че е единственото заведение в света, където гостите ще бъдат обслужени от бармани и сервитьори близнаци. Идеята на притежателя Алексей Ходоровски е пристигнала от филм от 60-те години, в който едно момиче се придвижва в паралелна галактика и там открива своята двойничка. До момента както посетителите, по този начин и самият личен състав се забавляват с тази самодейност.

" През предишното лято с работихме в различен бар, само че на драго сърце се прехвърлихме тук ", споделя Артьом, който дружно със своя брат-близнак Роман обслужва бара. Да откриеш и привлечеш хора като тях в действителност е предизвикателство, изключително когато условието е еднояйчните близнаци да имат и прочут ресторантьорски опит. " Двойни звезди " обаче се гордее със своя неповторим личен състав - освен като външен тип, само че и като умения.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР