Ако случайно сте пропуснали новината, която ви споделихме в събота,

...
Ако случайно сте пропуснали новината, която ви споделихме в събота,
Коментари Харесай

Subaru разкри защо няма да има нова Impreza STI

Ако инцидентно сте пропуснали новината, която ви споделихме в събота, Subaru няма да покаже STI версия на актуалното потомство Impreza. От компанията потвърдиха информацията и дадоха малко повече детайлности за това какво тъкмо да чакат почитателите и какво стои зад проваления дебют на новото STI.
`Subaru

Говорител на Subaru съобщи пред Road & Track, че създаването и производството на сходна версия на WRX просто няма да си коства, взимайки под вниманието късия живот, който модела ще има. От марката се позоваха на бързо изменящите се регулации, които могат да изиграят неприятна смешка за новия модел. Както по-рано през днешния ден ви споделихме, Nissan спря да продава GT-R в няколко европейски страни точно заради тази причина.

`Subaru

От Subaru въпреки всичко не отхвърлят опцията за появяването на нова STI версия, даже в противен случай. От компанията декларират, че към този момент преглеждат разнообразни благоприятни условия за идващото потомство, които включват електрификация или даже напълно електрическа версия. Ако съдим по живота на последните генерации Impreza WRX и STI, то новият модел ще се появи някъде към 2030 година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР