Ако се вгледаме в статистиката, по-малко от един човек на

...
Ако се вгледаме в статистиката, по-малко от един човек на
Коментари Харесай

Характер на хората с руса коса

Ако се вгледаме в статистиката, по-малко от един човек на петдесет души е с естествено руса коса. Русите хора са считани за сладникави и вятърничави, даже глупави, като за този им облик има въздействие развихреното медийно-културно факсимиле, с което се показват в сегашната електронна ера.

Това обаче надалеч не е било по този начин в предишното. По времето на Шекспир идеалът за хубост, както и и за висока одушевеност, е бил олицетворяван от русокоса жена, със светла кожа и сини очи.

Изследователи, които свързват цвета на косата с особеностите на характера, считат, че притежателите на руси коси крият една доста комплицирано построена персона, която не се побира в наложените ни банални типажи.

Русокосите имат доста по-тънка конструкция на косъма спрямо чернокосите. Това издава, че имат доста по-голяма потребност от поддръжка, от потвърждение на утвърждение, от внимание и вдъхване на убеденост. Русите хора изпитват нужда да бъдат поощрявани и да получават своевременна противоположна връзка за това дали са създали както би трябвало нещо, дали са съумели да извършат избраната им сложена задача по безукорен метод.

Те имат висока придирчивост към себе си и мощно възприятие за перфекционизъм. Изключително чувствителни са, раними, нежни- както външно това се издава от тънкостта на косите.

 Характер на хората с руса коса

В тези хора постоянно бушуват мисли с какво могат да подобрят живота си, да реализират нещо значимо и оставящо диря в развиването на човечеството. Мислят световно и с триумф се дистанцират от желанията на личното си его и съвсем постоянно могат да се слагат на мястото на другия.

Обичат да размишляват и да философстват. Русокосите хора могат да наподобяват леко мързеливи и бавни в работата си, само че това е тъй като не обичат да прибързват, стараейки се да вършат всяко нещо с извънредно внимание към приключения точно подробност.

Когато са влюбени, могат да прикрият това с особена и причудлива старателност. Не признават какво усещат, държат се дистанцирано, даже подчертана незаинтересовано и надменно. Това се дължи на гордата им същина, свенливост и интелигентността, която постоянно ги кара да се двоумят и да премислят по доста пъти избран нравствен проблем.

Русите хора могат елементарно да се отдадат на мечтание, съзерцаване и медитация. Когато се усещат изолирани и самотни, доста по-лесно от тъмнокосите, изпадат в обезсърчение и меланхолия. Наред с това са доста великодушни и елементарно вършат услуги или дават в заем пари.

Държат доста на персоналната си автономия и самостоятелност, по тази причина още в ранна възраст демонстрират по-изявена характерност и самоволен темперамент. Хората ги обичат поради забавно странната промяна на настроенията при тях, поради дружелюбното им и състрадателно държание и сантиментално и идеалистично виждане за света.

На тези хора може да се разчита във всяка спешна обстановка. Единствен минус е прекомерната им въздържаност и съсредоточеност, което може да се разгадава от другите като пренебрежителност и мудност.

Хората с руса коса са доста по-постоянни в възприятията си, правилни и доверчиви. В европейските култури са възвеличавани като модел за непорочност, духовна мощ, непорочност, одушевеност и духовен издръжливост. За да са още по-разбирани, би трябвало тяхната необщителност да се претопи, да поддържат връзка повече с другите и да не се тормозят да споделят възприятията и проблемите си.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР