"Ако съм на мястото на протестиращите, бих искала експертно правителство.

...
"Ако съм на мястото на протестиращите, бих искала експертно правителство.
Коментари Харесай

Нешка Робева разкритикува БСП и отправи любопитно предложение към протестиращите

"Ако съм на мястото на протестиращите, бих желала експертно държавно управление. И надзор върху всеки ".

Това сподели пред БНР Нешка Робева - народен представител в VII Велико национално заседание. Тя съобщи, че ще отиде на проведената от лидерката на Българска социалистическа партия среща с участници в написването на актуалната Конституция.

По думите на Робева Българска социалистическа партия няколко пъти е била на власт и е изгубила доверието на народа:

"Как в този момент Българска социалистическа партия ще застане и ще каже - ние правихме това, в този момент ще вършим друго ".

Според нея смяна би трябвало да има, само че първо би трябвало да променим манталитета си:

"Как ще се промени той, когато се насажда душeвност в младежите, а във всички, че за всичко е отговорен комунизмът и алените. За всичко е отговорен някой различен, а единствено ние оставаме в бяло. Говоря за всички, които са били на власт. Няма значение кого поддържам, считам че всички партии, които влязоха във властта, излязоха посрамени ".

Робева беше безапелационна, че не е нужна нова Конституция, с цел да се реши казусът с корупцията: "Има си закони ", посочи тя.

"Въпросът е в индивида, който ще застане отпред на страната. Винаги, когато България е имала подобен човек, се е записвало като Златен век на българската страна ", разяснява тя.

По думите ѝ властта и парите са огромно тестване за всеки. "Много митинги имаше и доста се възползваха от тях ", съобщи още Нешка Робева.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР