Ако редовното ходене във фитнеса и тренировките води до разочароващи

...
Ако редовното ходене във фитнеса и тренировките води до разочароващи
Коментари Харесай

При тренировка никога не допускайте тези 9 грешки, иначе няма да имате напредък

Ако постоянното вървене във фитнеса и тренировките води до разочароващи резултати, може би би трябвало да се замислите дали не вършиме нещо неправилно. Понякога дяволът се крие в детайлите и отговорът е тъкмо пред очите ви.

От Bright Side вършат обзор на няколко неточности, които хората вършат преди по време или след подготовка. И то освен начинаещи, само че и напреднали.

9. Дълги кардио тренировки



Много хора считат, че кардио упражненията са потребни за сърцето. В реалност би трябвало да ги вършиме в избрани граници. Дългите сесии може да имат отрицателно въздействие върху сърдечносъдовата система. Това обаче не значи да спрете с тях, а да не прекалявате.

8. Нискокалорична диета



Нискокалоричните диети нормално са здравословни и могат да предотвратят сърдечно-съдовите болести. Въпреки това в същността си те залагат на дребни количества мазнини, а по време на подготовка тялото се нуждае от здравословна доза протеини, мазнини и въглехидрати. За да получите нужните мазнини за тялото си, включете сьомга и авокадо в диетата си.

7. Спортни питиета с електролити



Напитките с електролити могат да причинят повече щета на тялото ви, изключително в случай че се употребяват по време на или след интензивна подготовка. Причината е, че в допълнение към минералите, те съдържат огромно количество захар. Ето за какво е значимо да се въздържате от такива питиета.

6. Не пият вода по време на подготовка



Много хора избират да не пият вода, до момента в който упражняват, само че това е неправилно. Тялото губи течности по време на подготовка, по тази причина не го лишавайте.

И това е забавно: Упражнение гори 6 пъти повече калории от тичането - четете на най-полезния здравен уебсайт zdrave.to.

5. Ядат повече

Редовните извършения не са причина за преяждане сред тренировките. За да запазите тежестта си под надзор или да го намалите, би трябвало освен да упражнявате, само че и да ядете вярно, без да приемате непотребни калории. Не забравяйте, че за час в салона изгаряте приблизително 500 ккал, според от вашето тегло и растеж.



4. Тренират на празен корем

Тренировката на празен или цялостен корем не е добра концепция. Така рискувате да не съумеете да завършите упражненията си поради отмалялост и неразположение. Най-добрият вид е да ядете 2 часа преди да отидете във фитнес залата. Това подсигурява сполучлива и продуктивна подготовка.

3. Сауна или гореща баня след подготовка



След интензивна подготовка не би трябвало да ходите незабавно в сауната или да се къпете, тъй като се губят доста течности и се покачва кръвното налягане. Вместо това, пийте вода и се облейте с хладка вода.

2. Не разтягат

Не забравяйте да разтягате след подготовка. Това може да понижи болките в мускулите, а също така след разпъване ще се почувствате по-добре.



1. Тренират всеки ден

Редовните тренировки и вярното хранене са пътят към хубавото тяло. Но постоянното не значи всекидневно. Ако упражнявате прекомерно постоянно, непрестанно ще се чувствате изтощени. В допълнение, тялото ви ще усили равнището на хормона кортизол, което може да докара до наднормено тегло. За да избегнете това, правете почивки сред подготвителните сесии, наспивайте се и се хранете добре.

Източник: Profit.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР