Ако преди настъпването на Новата година сложите някъде в дома

...
Ако преди настъпването на Новата година сложите някъде в дома
Коментари Харесай

Фън шуй талисмани изпълняват желания на Нова година

Ако преди настъпването на Новата година сложите някъде в дома си статуетка или различен тип дрънкулка на прилеп, това ще ви донесе шанс и благосъстояние през идната година.

Прилепът символизира благосъстоянието и щастието и в случай че във всяка стая сложите по една дрънкулка на прилеп, тя ще ви донесе доста шанс и благополучие.

Когато настава среднощ, намислете си едно предпочитание и то наложително ще се извърши през настъпващата година. В никакъв случай не употребявайте частицата „ не ” при намислянето на предпочитание – т.е. не казвайте „ аз не желая да съм дебела ”, а по-скоро „ желая да отслабна ”.

Допълнете съответното си предпочитание с допустимо повече елементи. Когато намисляте желанието си, не би трябвало да имате и грам подозрение, че то ще се сбъдне. След като го намислите, пуснете го и дано то напусне мислите ви най-малко за няколко часа.

Представете си, че желанието ви към този момент се е сбъднало. Представете си го в най-малките детайлности. Изберете си знак на желанието ви – да вземем за пример ключодържател или някаква друга дребна дрънкулка, която да можете постоянно да носите в себе си. Носете я, до момента в който желанието ви не се извърши.

За да се извърши желанието ви сигурно, би трябвало да се съобразите и със зодията си. Ако да вземем за пример сте родени под знака на Овен, Стрелец или Лъв, вашият асистент в реализирането на желанието ви е огънят.

За намислянето на желанието запалете свещ и намислете желанието си, като гледате в пламъка на свещта. Запишете желанието си и в случай че желаете нещо от живота ви да си тръгне вечно, изгорете хартийката с желанието си. А в случай че желаете нещо ново в живота си, допустимо по-често четете желанието си на глас от хартийката на светлината на свещ.

 Желания на Нова година

Ако сте Рак, Риба или Скорпион, ваш асистент е водата. Ще се наложи да намислите желанието си наоколо до течаща вода. Най-добре е да го извършите на открито и написаното на хартийка предпочитание да поеме по някаква река.

Ако сте Дева, Телец или Козирог, ваши помощници са парите и храната. Намислете желанието си, като държите в ръката си монетка. Винаги носете тази монетка в себе си, до момента в който желанието ви не стане действителност. Но помнете, че до момента в който това не става, не би трябвало на никого да давате пари назаем.

Ако сте Близнаци, Везни или Водолей, вашите помощници в осъществяването на желанията са въздухът и облаците. Ако решите да намислите желанието си в новогодишната нощ, просто погледнете към небето и то наложително ще се сбъдне.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР