Ако позицията на Лена Бориславова, че Радев тайно е сключил

...
Ако позицията на Лена Бориславова, че Радев тайно е сключил
Коментари Харесай

Не е за вярване! Бременната Лена Бориславова предизвиква международен скандал

„ Ако позицията на Лена Бориславова, че Радев скрито е сключил контракт с Боташ за съветски газ, е позицията и на държавното управление, то следват най-малко един интернационален скандал и няколко разумни въпроса и дейности “, написа във фейсбук профила си Бояна Бозаджиева.
„ От Бориславова разбираме, че Боташ ни продават съветски газ. Около 157 пъти беше обяснено, че Боташ ни дават инфраструктура, по която да си докараме газа, а какъв ще е той – зависи какво купува България. Иначе казано – плащаш си винетка, а ти решаваш дали ще караш Мерцедес или Москвич.
Ако Боташ ни продава съветски газ, за какво министър председателят Денков сподели, че ще предоговаря изискванията? Не следва ли да бъде напълно прекъснато съглашението “за продажба на съветски газ ”? Ако договарянията са почнали, то сигурно статусът на Бориславова “помага ” неимоверно доста на българската страна.
Ако Радев скрито договаря с Боташ, разбирайте Ердоган, то значи, че в “сглобката ” е и турският президент. Колко му е да оклепаме съседите, че вземат участие в секрети сделки за облагодетелстване на съветската страна.
Последно – предходната година, по време на ръководството на Политическа партия, същата тази Боташ ни дава газ. Въпросът е какъв е бил – съветски или? “, написа още Бозаджиева.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР