Ако погледнем предишното отвличане - това на дъщерята на Брендо.

...
Ако погледнем предишното отвличане - това на дъщерята на Брендо.
Коментари Харесай

Експертът Безлов обясни защо МВР все още мълчи за отвличането на Адриан, предстои да съобщи нещо...

Ако погледнем предходното похищение - това на дъщерята на Брендо. Тогава имахме тезата, че това не е похищение за пари, а поради дело и свидетелски показания. Минаха 4 години оттогава. Тук обаче имаме похищение тъкмо жанр " Наглите ". Ако сумите са правилни, то те са тъкмо в диапазона на тях. Това съобщи в ефира на " Здравей, България " Тихомир Безлов от Центъра за проучване на демокрацията. Ние можем единствено да допускаме какво се е случило при предаването на откупа. Това, че не приказват от Министерство на вътрешните работи нека да значи, че са на път да оповестят нещо значимо. Всеки човек, който има деца, стартира да се тормози след случилото се ", сподели Безлов.

" Според мен Министерство на вътрешните работи са постъпили професионално от позиция, че не изтече информация за настояването на откуп. Тези отвличания имат цикъл - след 3 месеца, след 5 месеца. Избира се жертва и стартира да се работи ", сподели той.

" Ние знаем доста малко за връзката. Не имам вяра на доста от казаното от бащата. Той има интерес да не споделя някои неща ", добави специалистът.

" Очертават се няколко имена, които седят зад случилото се, в това число и такива, които са от " Наглите ". Това обаче е просто догадка. Реално в действителност може да става въпрос за напълно нова група. Не бива да се залага на такива неща. Един от казуса с " Наглите " беше, че имената бяха доста повече - 14-15 имена, даже и такива, които бяха сякаш връзка с " мозъка ", само че това не бе потвърдено. Та множеството от тях не бяха арестувани ", сподели Безлов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР