„Ако подпишем коалиционно споразумение с „Продължаваме промяната”, трябва да поемем

...
„Ако подпишем коалиционно споразумение с „Продължаваме промяната”, трябва да поемем
Коментари Харесай

Михалев: Ако подпишем коалиционно споразумение с ПП, трябва да поемем отговорност

„ Ако подпишем съдружно съглашение с „ Продължаваме промяната”, би трябвало да поемем нашата отговорност”. Това съобщи в предаването „ Събуди се” Стоян Михалев от „ Демократична България”. Така той отговори на въпроса дали, съгласно него, „ Демократична България” би трябвало да има министри в бъдещия кабинет.

Михалев, който взе участие в консултациите за основаване на държавно управление по тематиката „ Култура”, сподели, че досега не се е говорило въобще за съответни назначения и съответни министерства.

„ Целта е да има държавно управление. Как ще бъде направено механически, не мога да кажа. Това е задача на мандатоносителя”, сподели Михалев. Към момента обаче още нямало предложение към „ Демократична България” да се включат в държавно управление.

„ Личното ми мнение е, че би трябвало да има държавно управление. Но не мога да взимам решение от името на ДСБ, камо ли от името на ДБ”, сподели Михалев.

„ Коалиция с Българска социалистическа партия не направихме в 2 Народното събрание. Ние ще вършим коалиция с „ Продължаваме промяната”. Ако се случи ръководство с Политическа партия, ще го подкрепим. Но в случай че забележим, че нещо не е както би трябвало можем да преустановим своето участие”, сподели Михалев.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР