Ако обмисляте да започнете онлайн курс или вече сте записана

...
Ако обмисляте да започнете онлайн курс или вече сте записана
Коментари Харесай

Съвети за успех при онлайн курсове

Ако обмисляте да започнете онлайн курс или към този момент сте записана в подобен, ето някои насоки, които да могат да са ви потребни, с цел да се справите с предизвикването и да извлечете оптималната изгода образованието.

Приемете онлайн курса като действителния

Трябва да имате дисциплината, с цел да седнете и да кажете: „ ще работя върху това “, както и отдаденост. Въпреки че можете да бъдете гъвкави при онлайн образованието, не можете да отлагате дилемите си за неопределен срок. Прост способ да си осигурите неизменност е да си повтаряте, че плащате, с цел да вземете този онлайн курс, тъкмо както бихте създали за обичайния. Трябва да положите старания, в случай че желаете да получите действителна изгода от курса.

Контролирайте се сами

Набележете си цели при започване на курса и ги проверявайте седмично. В обичайната конюнктура постоянно ще получавате напомняния за скорошна дата на обещано задание. Без преподавател, който интензивно да ви подсеща, обаче зависи от вас да се уверите, че ще съумеете да завършите работата в период. Ако изпитвате усложнения да се контролирате сами, свържете се с сътрудник или потърсете помощ от непосредствен човек. Като подхождате съществено, можете да извлечете максимума от вашия онлайн курс.

Управлявайте вярно времето си

Умението за основаване на собствен независим график постоянно е един от най-големите фактори за триумф в онлайн курсовете. Тази независимост  обаче може да се окаже подвеждаща, в случай че не сте наясно по какъв начин да разпределяте вярно времето си. Може да си помогнете, като отбележите главните си задания за курса в календара и по този начин да знаете по кое време ще имате по-голяма натовареност. Слагайте си и напомняния, с цел да не изпуснете нещо значимо.

Създайте си ъгъл за образованието

Потърсете подобаваща среда за вашето образование. Това пространство може да е вашата маса в кухнята, канапето или библиотеката. Експериментирайте, с цел да откриете кой вид място покачва вашата продуктивност. Каквото и да изберете, уверете се, че има високоскоростна  интернет връзка.

Елиминирайте факторите, които ви разсейват

За да постигнете триумф, би трябвало да сте съсредоточени във предоставените ви задания. Любимият ви сериал по малкия екран или обществените мрежи единствено могат да ви разсеят. Всичко обаче зависи от самостоятелната конфигурация. Някои хора не могат да работят измежду доста звук, до момента в който други търсят разнообразна среда, с цел да получат ентусиазъм. Независимо от мястото, помислете дали да не изключите мобилния си телефон или най-малко краткотрайно да спрете известията от обществените мрежи, с цел да не отвличате вниманието си всякога, когато някой ви потърси.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР