Ако някой все още не е гледал Отмъстителите: Краят, настоящата

...
Ако някой все още не е гледал Отмъстителите: Краят, настоящата
Коментари Харесай

Можем да отседнем в горската къщичка на Тони Старк срещу 800 долара на вечер

Ако някой към момента не е гледал " Отмъстителите: Краят ", актуалната публикация няма да му скапе кефа, обещаваме. Единственото, което ще издадем, е, че Тони Старк (Робърт Дауни Джуниър) разполага с дребна вила посред гората, близо до брега на красиво езеро.

Край на спойлерите.

Наскоро угодлив консуматор в Reddit ни " светна ", че вилата в действителност се отдава чартърен през Airbnb, като по-късно информацията бе доказана от ComicBook.com и Travel+Leisure.

Една нощувка в леглото на Тони Старк сега коства към 800 $, само че упованията са, че цените ще скочат двойно и тройно - можем да се сетим за какво.

Горската къщурка се намира в щата Джорджия, Съединени американски щати, близо до интернационалното летище в Атланта. Тя може да приюти до шест души и съгласно обявата в Airbnb е идеална за корпоративни срещи, колкото и неуместно да звучи това, имайки поради очарованието на мястото.

В нея не се пуши и не се позволяват домашни любимци, а след 23 ч. е неразрешено да има светнати лампи. Партитата също не са разрешени, само че това е в границите на предстоящото.

Въпреки тези ограничавания, опцията да прекараме няколко нощи в магическата къщурка ни се коства повече от атрактивна, изключително в случай че " Железният човек " и вселената на Marvel са измежду слабостите ни. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР