Ако някога сте си мислили, че вашето семейство е многолюдно,

...
Ако някога сте си мислили, че вашето семейство е многолюдно,
Коментари Харесай

От 181 души се състои най-голямото семейство на света

Ако в миналото сте си мислили, че вашето семейство е многолюдно, то тогава имайте в поради, че в на планетата съществуват семейства с надалеч над 100 члена.

Доказателството - 67-годишен индиец има 94 деца от 39 дами, 33 внуци и 14 снахи. Официално за в този момент фамилията на Зион Чана е оповестено за най-голямото на света.

Фамилните отговорности в дома на индиеца са строго разпределени. Съпругите са виновни за поддържане на дома и приготвянето на храната. Дневната дажба на фамилията включва 30 пернати, 60 кг. картофи и не по-малко от 100 кг. ориз.

Все отново многолюдното семейство не се оплаква, в противен случай – гордее се с рода си. Индиецът - глава на фамилията, е приел доста на съществено задачата си и прави всичко допустимо да обезпечи благоденствието на потомците си, написа Daily Mail.

 Индия

Фамилията живее в четири етажна къща. Още по-интересно става, когато научите, че под фамилния покрив има учебно заведение, работилници, пространства за гледане на животни, зеленчукова градина и оризови насаждения.

Децата и майките са настанени в големи зали. Собствена стая има единствено Зион Чана.

Индиецът непрекъснато е обгрижван от ласките на съпругите си, които го считали за „ най-красивия мъж в селото ”. Освен това всички от фамилията са на мнение, че в дома им царува дух на взаимно съгласие и почитание.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР