Ако някога сте искали да работите за голяма технологична компания

...
Ако някога сте искали да работите за голяма технологична компания
Коментари Харесай

Huawei обещава шестцифрени заплати за млади таланти

Ако в миналото сте желали да работите за огромна софтуерна компания и да получавате баснословна заплата, в този момент е моментът.

Вчера, 23 юли, Huawei е разпратил имейл към сътрудниците си, в който се оповестява, че компанията стартира нападателна тактика за привличане на най-талантливите мозъци в света на технологиите.

Местата са сред 20 и 30, тъй че битката ще е необикновено жестока, изключително като вземем поради, че заплатите, които Huawei дава обещание, са в диапазона сред 130 000 и 292 000 $.
 Huawei, операционната им система и ще замести ли Android
Операционната система на Huawei няма да замести Android

За какво ще бъде употребена HongmengOS

Компанията търси преди малко приключили експерти, които да й оказват помощ да остане конкурентно способна макар комерсиалната война на Китай със Съединени американски щати.

Според информация на The Star, от Huawei към този момент са отправили оферти за работа към осем претенденти, притежаващи докторска степен, които скоро ще постъпят на работа.

Съобщението за набирането на фрагменти е било изпратено в същия ден, в който компанията освободи над 600 души, работещи в американския дъщерен клон на Huawei Futurewei Technologies.
 Huawei и предизвикването, което компанията би трябвало да преодолее
Huawei и предизвикването, което компанията би трябвало да преодолее

Ще успее ли компанията да сътвори лична екосистема от приложения

Не се загатва с конкретика тъкмо върху какво ще работят новите попълнения на компанията, само че се допуска, че става въпрос за нов програмен продукт и 5G технологии, които Huawei има намерение да развие.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР