Ако неделното участие на ген. Атанасов засили някои съмнения, то

...
Ако неделното участие на ген. Атанасов засили някои съмнения, то
Коментари Харесай

Иван Сотиров: Демократична България легитимира БСП като демократична алтернатива, но тя ще ги прецака

" Ако неделното присъединяване на ген. Атанасов ускори някои подозрения, то след изявлението на Христо Иванов в „ Тази заран “ към този момент няма такива ", написа във " Facebook " някогашният народен представител и член на необятното управление на Съюз на демократичните сили Иван Сотиров.

" От Демократична България изрично няма да поддържат държавно управление с мандат на Българска социалистическа партия, само че са подготвени да дават собствен мандат за програмно държавно управление с поддръжката на Българска социалистическа партия.

Самото допускане, че Българска социалистическа партия може да поддържа програмно ръководство в името на отбраната на демокрацията и върховенството на закона, на преборване на корупцията, на осъществяване на лустрация и изчистване на службите в България е неуместно и е автохеттрик на Христо Иванов.

Първо - легитимира Българска социалистическа партия, като демократична опция на статуквото; второ – прави го преди изборите; трето - Демократична България няма да получат такава поддръжка от Българска социалистическа партия след изборите ", добавя той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР