Ако не сте пускали снимки в Instagram от вашата ваканция,

...
Ако не сте пускали снимки в Instagram от вашата ваканция,
Коментари Харесай

Уникални екстри! Курорт на Малдивите предлага Instagram иконом

Ако не сте пускали фотоси в Instagram от вашата почивка, в действителност ли сте били на отмора?

Бихме ви посъветвали просто да оставите някъде мобилното си устройство, до момента в който си почивате, само че знаем, че вероятността да ни послушате изобщо не е огромна (предвид на това, че #vacation има повече от 67 милиона споменавания в Instagram).

Така че вместо това ще ви препоръчаме един курорт на Малдивите, който ще ви обезпечи ваш личен Instagram иконом.


Според Independent, петзвездният комплекс Conrad Hilton Resort на остров Рангали в този момент дава на всички свои посетители достъп до своите Insta-икономи, които да им покажат тъкмо къде се намират най-хубавите места за снимането на невероятна и предизвикваща злоба картина за обществените медии.

Освен това, както отбелязва вестникът, личният състав ще заведе туристите на по този начин наречените - Instagram Trails - екскурзии, изпълнени с места за снимане, в това число разнообразни атоли и топ заведения за хранене.



Цялото прекарване не се показва единствено в щракането на фотоси, само че и във опцията гостите да се научат по какъв начин да ги вършат по-добре и по какъв начин по-успешно да ги споделят в обществените медии.



Една от тайните на съвършения фотос, както отбелязва Telegraph, е по този начин наречения " златен час " - времето тъкмо преди изгрев слънце и тъкмо след залез слънце, дружно с разнообразни пози, които се одобряват добре в обществените медии.

Макар че сигурно е новаторска, концепцията на курорта да дава иконом, предлагащ помощ в тъкмо избрана област, не е единствената.

Dukes London предлага собствен личен " иконом по леглата ", с цел да помогне на гостите в техните медитативни пътувания, а Rubens в хотел Palace обезпечава иконом за домашните любимци.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР