Ако на тези избори не победим и не направим правителство,

...
Ако на тези избори не победим и не направим правителство,
Коментари Харесай

Знам как се прави: Борисов

" Ако на тези избори не победим и не създадем държавно управление, няма смисъл на последващи да минаваме и да вършим пропаганди ", съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред симпатизанти във Велико Търново.

Той се възмути още и че 2 година страната ни няма проект за възобновяване и добави и че в действителност партията му е била оставила подготвен подобен. " Спасява ни оръжейната индустрия, който за 5-6 милиарда изнася оръжие за Украйна и че изнасяме безценен ток. Само че има една дребна детайлност - те го изнасят, само че страната им възвръща ДДС-то и по този начин затъва ", обясни  Борисов.

" Знам по какъв начин се прави, само че ще е по-трудно от всеки различен път. 2009 година попаднахме на най-трудната финансова и икономическа рецесия в света. 2009 година не дадох нито една банка да мръдне, инфлацията я държахме 0,2-0,3% и 50 лева си бяха 50 лева ", напомни той. Борисов добави и че при първата мигрантска рецесия България е била похвалена в Европейски Съюз за метода, по който се оправя и поради това е получи повече пари от Европейски Съюз при Брекзит.

" Тази година нямаме една стотинка по еврофондовете! Срамота! Когато сме управлявали, са работили безусловно всички еврофондове на 98%. Нямахме нито едно наказване. А в този момент се води една популистка лява политика, която обрича на банкрут ”, сподели някогашният министър председател.
" Всичко зависи този път от вас и какъв брой хора ще убедите. В случая се наемаме с сътрудниците да създадем нещо по-добро от настоящето единствено в случай че имаме мощна поддръжка. И ще има и саниране, и пътища, и пари за ВиК бранша ", изясни Борисов.

" След доста нещастия България се е възстановила, ще се възстановим и след смяната ", заключи някогашният министър председател.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР