Ако на границата те спрат заради неплатени глоби поради нарушения

...
Ако на границата те спрат заради неплатени глоби поради нарушения
Коментари Харесай

Ако си с неплатени глоби към КАТ, ще имаш проблеми - ето какви

Ако на границата те спрат поради неплатени санкции заради нарушавания на пътя, ще можеш да платиш на място с помощта на специфична – другояче губиш шофьорската си брошура. Става въпрос за влезнали в действие санкции, за които човек е известен. Това се обясни на брифинг на полицията.
Всеки дава отговор за осъществените от него нарушавания – т.е. заплащат се санкции с колата, с която са осъществени нарушавания, стана ясно от думите на съответния комисар, съобщи Нова телевизия.
Ако системата на границата се срине, който има санкции, би трябвало да си откри метод да ги заплати, споделиха от полицията. На всичкото от горната страна, в случай че бъде взета книжката на човек с неплатени санкции, за колата би трябвало да се погрижи той – като викне " Пътна помощ " или вземе други ограничения, това не било грижа на гранична полиция.
Въпросът с възможни тапи щял да бъде решен по следния метод - тези, които би трябвало да заплащат, ще бъдат отделяни в различен поток.
Освен на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина ", система за заплащане на санкции ще има на Капитан Андреево, Кулата, Лесово, Маказа, Видин, Русе, Силистра. Би трябвало тя да проработи идната седмица - " сряда или петък, да не се фиксираме ", гласи обяснението на полицията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР