Ако мислите, че ви е направена магия, можете да я

...
Ако мислите, че ви е направена магия, можете да я
Коментари Харесай

Имам направена магия, какво да правя?

Ако мислите, че ви е направена магия, можете да я премахнете с избрани ритуали и дейности. Трябва единствено да спазвате строго реда на дейностите на ритуалите.

Редът на дейностите е следният: времето, уместно за развалянето на магията, не е от голяма важност, само че въпреки всичко би трябвало да знаете, че най-добре работят ритуалите против магия при намаляваща Луна.

Магията се отстранява след повторение на избрани думи не по-малко от три пъти дневно в продължение на пет дни. Добре е тези думи да се изричат над вода и с тази вода да се пръскате вие или индивидът, на който е направена магията. Думите, които би трябвало да повтаряте, са: „ Пречиствам се от магията благодарение на водата, която пречиства всичко. Да се върне магията при този, който я е изпратил ”.

За да се изчистите от магията, изцяло се откажете от месо и алкохол в продължение на три седмици. Ритуалите на повторение на думите се вършат през първите пет дни, само че през останалото време би трябвало да продължите с отхвърли от алкохол и месо, с цел да подейства ритуалът както би трябвало.

 Имам направена магия, какво да върша?

В продължение на три седмици един път на ден правете специфични извършения за дишане. Така ще унищожите отрицателната сила и ще я върнете назад на този, който ви я е изпратил. Седнете с изправен тил, с ръце върху бедрата или отпуснати около тялото. Издишайте оптимално въздуха си, задръжте дишането си за петнадесет секунди, по-късно вдишайте и повторете още четири пъти.

Ако сте набожен човек, купете църковна свещ и до момента в който я държите в дясната си ръка, направете с нея кръст пред гърдите си и прочетете молитвата „ Отче наш ”. Ако свещта пращи мощно, това е знак, че магията към момента работи върху вас.

За да се предпазите от идващ път, в който някой ще ви направи магия, купете късче планински кристал и го носете покрай тялото си в продължение на една година. След това го заровете в саксия с пръст и го оставете шест месеца. След това го носете още веднъж една година – това ще ви пази от отрицателна сила.

Ако намерите направена магия, да вземем за пример сноп с косми и/или игли, развалено яйце, вързопи със странна примес или нещо такова, не отваряйте никога вързопа. Вземето го деликатно и отидете на течаща вода, най-добре река и го хвърлете в реката, против течението, изричайки думите: " Да се върне магията при този, който я е изпратил ”.

И не забравяйте: Правенето на вълшебства влияе директно върху нашата карма и всяко вмешателство в нечия непозната орис, ще се стовари в по-късен миг с цялостна мощ върху основателя и поръчителя на магията.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР