Ако консумирате по две кивита всеки ден, ще се радвате

...
Ако консумирате по две кивита всеки ден, ще се радвате
Коментари Харесай

Защо кивито ни зарежда с настроение

Ако консумирате по две кивита всеки ден, ще се радвате на положително въодушевление и ще бъдете постоянно заредени с доста сила за работа.

Достатъчно е за здравето ви да хапвате и едно киви, само че в случай че желаете да се предпазите от депресии и да се чувствате задоволително мощни душевен, хапвайте по два плода от това екзотично растение.

Кивито оказва помощ на човек да е жизнен през целия ден. Това се дължи на високото равнище на витамин С в този другоземен плод. Аскорбиновата киселина в кивито въздейства доста позитивно на нервната система.

Високото равнище на витамин С в кивито е главната причина, заради която можете да употребявате този скъп плод, с цел да се зареждате с сила и въодушевление. А също така кивито укрепва имунитета, което е доста потребно в сезона на настинките.

Кивито работи укрепващо и на нервната система и оказва помощ при потискането на раздразнителността и на нервните положения, присъщи на актуалния човек.

 Киви

Кивито е доста потребно, тъй като ще ви помогне да пренебрегвате дребните неща, които биха ви подразнили доста, в случай че не сте заредени с висока доза витамин С.

Ако постоянно консумирате по две кивита дневно, ще помогнете на организма си също по този начин да се освободи от насъбраните отрови, а това също ще се отрази на настроението ви.

Можете да консумирате кивито в недопечен тип - тогава, несъмнено, то е по-полезно, само че можете също по този начин да го употребявате в разнообразни сладкиши и кексове.

Плодова салата от киви с ябълки и други плодове ще направи фигурата ви по-стройна, а настроението ви ще е приповдигнато и ще отминавате с лека ръка дребните неприятности.

Добавяйте киви и в салатите от зеленчуци, то е доста уместно да бъде съчетано с краставици, доста млади тиквички, които можете да консумирате сурови, както и в комбиниране с варена царевица.

Вкусът на зеленчукова салата, в която е добавено киви, е в действителност друг от това, с което множеството хора са привикнали, само че бързо ще станете фенове на тази вкусна добавка към нормалните салати. А с изключение на със прохлада тя ще ви зареди и с положително въодушевление.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР