Ако живеете в къща, то поне веднъж ви се е

...
Ако живеете в къща, то поне веднъж ви се е
Коментари Харесай

Знамение! Какво ще ти се случи, ако се появи котка пред дома ти

Ако живеете в къща, то най-малко един път ви се е случвало пред вратата ви да се появи непозната котка. И евентуално първото, което ви е пристигнало мислено, е било, че това бездомно мъниче търси храна, протекция и милувки, защото на открито животът е прекомерно рисков.

Според мистиците обаче появяването на коте пред дома ви може да се преглежда и по различен метод. Някои теории, свързани със свръхестественото, дефинират котката като магическо творение, което трансформира ориста на своите стопани.

Котките се смятат за вълшебен същества от хилядолетия. В доста антични култури се е считало, че те са проводници на сила и са живи талисмани. Могат да лекуват от болести и да защищават от неприятни мисли притежателите си.

Считало се е още, че в случай че котка се появи пред даден дом, тя ще го освободи от неприятните трептения и ще донесе шанс, здраве, естетика и благополучие на неговите жители.

Затова в случай че видите писана пред жилището си, в никакъв случай не я гонете. Дори и да не можете да я приберете вътре, нахранете я и дайте вода. Животното ще оцени напъните ви!

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР