Ако изпитвате дежавю четейки тази новина, то това няма нищо

...
Ако изпитвате дежавю четейки тази новина, то това няма нищо
Коментари Харесай

Lamborghini сложи край на производството на Aventador … отново

Ако изпитвате дежавю четейки тази вест, то това няма нищо общо с това, че е края на работния ден в понеделник, а с това, че от Lamborghini в действителност сложиха завършек на производството на Aventador за повторно. Преди към година, италианската компания разгласи, че са създадени и последните бройки от серията Ultimae Roadster, които да бележат края на една епоха за Lamborghini.



Малко по-късно, обаче, няколко коли се озоваха на танкера на Volkswagen Group, който потъна и остави 15 притежателя без редките Lamborghini-та, които евентуално чакаха с неспокойствие. Още тогава от компанията оповестиха, че ще възстановят индустриалната линия, с цел да се погрижат за колите, които бяха потопени, а наподобява, че в този момент към този момент са подготвени.



Последната кола е боядисана в ярко наследник цвят с бял салон и 6.5-литровия бензинов V12, който стои тъкмо зад двете седалки. Първата версия на Aventador LP 700-4 бе показана през 2011 година със същия мотор и мощ от 690 конски сили. Тя е способна да форсира огромното купе до 100км/ч единствено за 2.9 секунди, а при дълготрайно натискане на газта, скоростомерът може да покаже 350км/ч.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР