Ако изключим вариациите в скоростта на мобилен интернет, специфични за

...
Ако изключим вариациите в скоростта на мобилен интернет, специфични за
Коментари Харесай

Кои са смартфоните с най-бърз интернет

Ако изключим вариациите в скоростта на мобилен интернет, характерни за всеки снабдител, скоростта, която доближават множеството водещи смарт телефони е много висока и е мъчно да видим разлики сред обособените модели. 
 Гугъл Pixel 7, Pixel 7 Pro и всичко за новите смарт телефони
Гугъл Pixel 7 и 7 Pro идват с дребни, само че значими промени и нов Tensor чип

Цените остават същите

Затова обаче има организации и компании, които организират детайлни проби с всеки модел, с цел да открият кой е с най-бързия интернет. 

В есента на предходната година този приз бе сграбчен от новоизлезлия iPhone 14 Pro Max, само че скорошно проучване на Ookla демонстрира, че короната към този момент принадлежи на различен. 
 Снимка 592146

Според организацията телефонът с най-бърз интернет на пазара сега е Samsung Galaxy Z Fold 4 със междинни скорости на събаряне от 147.25 Mbps и на качване от 13.95 Mbps. 

Флагманът на Apple не е и на второто място, защото то е заето от Pixel 7 Pro със междинна скорост на изтегляне от 137.11 Mbps, до момента в който при него скоростта на качване е по-висока от тази на Fold и възлиза на 15.53 Mbps. 

На трето и четвърто място са респективно iPhone 14 Pro Max и 14 Pro със надлежно 133.84 Mbps и 130.14 Mbps скорост на качване, и към 15.5 Mbps скорост на качване и при двата модела. 
 Снимка 590430

Петото място още веднъж е заето от модел на Samsung, като този път това е Galaxy S22 Ultra, който е с много по-ниски резултати от водещите в класацията - 124.83 Mbps при събаряне и 12.60 Mbps при качване. 
 Starlink, SpaceX и по какъв начин галактическият интернет ще бъде наличен и за смарт телефон
Кога ще имаме интернета на Starlink и смарт телефоните

Космически интернет в джоба

От Ookla са открили, че в действителност междинната скорост за всички модели на Samsung е най-високата на пазара и е 79.43 Mbps, до момента в който Apple е на второ място със междинна скорост сред всички модели iPhone от 72.62 Mbps. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР