Ако изгубите обецата си, това е доста неприятно, тъй като

...
Ако изгубите обецата си, това е доста неприятно, тъй като
Коментари Харесай

Какво означава, ако изгубиш обеца

Ако изгубите обецата си, това е много неприятно, защото ще наруши хармонията на комплекта бижута, само че също така носи и прикрито значение. Поверията за изгубени обеци съществуват от епохи.

За мъжете е злощастие да изгубят обеца, само че за дамите това е същинско благополучие съгласно античните поверия. Ако изгубите обеца от дясното си ухо, това предвещава неотдавнашен брак. Това вярване доста постоянно се сбъдва, като от време на време не става въпрос за брак, а за нови любовни връзки.

За да изгубите обецата си от лявото си ухо, върху вас се е натрупала негативна сила в продължение на доста дълъг интервал от време. За да ви защищити, обецата е поела тази негативна сила и е паднала от ухото ви.

Ако обецата е от полускъпоценни камъни и най-много от тюркоаз или яспис, това е сигурен знак, че някой ви е замислял нещо неприятно, само че няма да успее да ви навреди.

Когато омъжена жена изгуби обеца от дясното си ухо, това значи, че скоро ще изневери на брачна половинка си. Ако изгуби обецата от лявото си ухо, би трябвало да чака невярност от половинката си.

 Какво значи, в случай че изгубиш обеца

Изгубите ли златна обеца, това предвещава неприятности и заболявания, които обаче ще минат бързо и без особени последици. Но в случай че намерите златна обеца, не я носете, защото това ще ви донесе единствено неприятности в здравословно отношение и ще се отрази на любовните ви връзки.

Ако не можете да откриете собственичката на обецата, по-добре е да я претопите и да я извършите на кръстче с добавка от още малко злато, което да занесете в църквата, с цел да бъде осветено.

Ако не желаете да вършиме кръстче от откритата обеца, оставете я за три минути под течаща вода, с цел да я пречистите от негативните сили, само че не се предлага по-късно да я носите на ушите си.

Ако намерите сребърна обеца, оставете я пет минути под течаща вода в открит водоем или просто я измийте добре с вода от бутилка, само че на открито. След това можете да носите тази обеца, тя няма да ви навреди.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР