Ако искате да накарате някого да се влюби във вас,

...
Ако искате да накарате някого да се влюби във вас,
Коментари Харесай

Канела и розови листенца привличат любовта

Ако желаете да накарате някого да се влюби във вас, или просто да закрепите съществуващата към този момент връзка, поканете го в помещение, което авансово сте опушили с любовни аромати.

Магията за обич се прави благодарение на една част канела, една част настъргана кора от кедър и няколко капки масло от кипарис. Всичко се разбърква добре и се възпламенява. Докато опушвате помещението, мислете непрекъснато за обекта на любовта си.

Друг метод да привлечете любовта и да засилите личната си опция да раздавате и получавате обич е да смесите две елементи кора от сандалово дърво, половин част сушен босилек, половин част сушен бергамот, няколко капки розово масло и същото количество лавандулово масло.

За да ви обича постоянно актуалният сътрудник, смесете една част сушен корен от перуника, половин част канела, половин част розови листенца и няколко капки масло Пачули. Опушете помещението, в което ще вършиме обич, и сексът ще се трансформира в в действителност незабравимо прекарване.

След като опушите, не проветрявайте помещението най-малко два часа, с цел да не изчезне резултатът от магическите аромати.

Вижте още способи за привличане на обич и любовни талисмани.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР