Ако имате съмнение, че някой ви е направил магия, лесно

...
Ако имате съмнение, че някой ви е направил магия, лесно
Коментари Харесай

Как да открием със злато дали ни е направена магия

Ако имате подозрение, че някой ви е направил магия, елементарно можете да разберете това благодарение на злато. Това е един от най-древните способи за диагностика на направена магия. За да диагностицирате направената магия, ви е нужен единствено един златен пръстен, за предпочитане златна халка, носена не по-малко от пет години върху пръста на мъж.

Основният принцип на този способ се състои в следното – по бузата или по външната страна на дланта на индивида, който счита, че му е направена магия, се минава със златен пръстен. Ако върху неговата кожа остане тъмна диря, това е сигурен знак, че е направена магия.

Принципът на този способ на диагностика на магията се базира върху това, че златото не се окислява и заради тази причина няма по какъв начин да остави диря върху кожата. Но в случай че златото при досег с кожата се окислява, има направена магия.

В този способ има и нещо от стандартната просвета – химията. Чисто злато – проба 999.9 не се употребява за изработката на златни пръстени.

 мистично минало

Златото с проба 585, от което се вършат бижутата, не е тъкмо злато, а бижутерска сплав. В един грам от нея се съдържат 585 мг чисто злато с проба 999, 9, и 415 мг сплав от сребро и мед.

Медта се окислява, по тази причина е изцяло допустимо да остави диря върху кожата – само че това се демонстрира единствено при нарушавания в енергийното поле, провокирани от магия.

За да сте уверени, че в действителност ви е направена магия, вземете една златна монета, сложете я в копринена торбичка и я носете една седмица покрай кожата си – на врата си като амулет или под облеклата си, значимо е да се допира до кожата ви. Най-добре е в случай че торбичката е в червен цвят, със златисти детайли по него.

След една седмица я извадете и потъркайте външната част на дланта си или бузата си с ръбчето на монетата. Ако още веднъж остане тъмна линия, бъдете уверени, че някой ви е направил магия.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР