Ако има нещо, заради което наистина харесваме Emily in Paris

...
Ако има нещо, заради което наистина харесваме Emily in Paris
Коментари Харесай

Защо Украйна се вбеси от Emily in Paris

Ако има нещо, поради което в действителност харесваме Emily in Paris (освен Париж, схваща се), това е желанието на сериала да ни забавлява, разсейва и да предложи цялостно бягство от пандемичната действителност, в която живеем в последно време.

Затова и ни се вижда изненадващо, че цяла страна се разсърди на сериала с Лили Колинс.

Става дума за Украйна, която даже излезе с публична позиция по въпроса. А мотив за възмущението й е героинята Петра (в ролята е Дариа Панченко), която се появява във втори сезон.

Младата украинка се среща с основната героиня Емили (Колинс), до момента в който двете посещават курсове по френски. Впоследствие Петра краде скъпи предмети от магазин и окуражава и Емили в същото. Освен това непрекъснато се тормози да не бъде депортирана.

" В Emily in Paris имаме карикатурен облик на украинката, който е недопустим. Също по този начин е афектиран ", написа украинският министър на културата Олександър Ткаченко в съветската обществена мрежа Telegram. По личните му думи той е изпратил възмутено писмо до Netflix, където се излъчва сериалът.

Много украинци се възмутиха от същото в обществените медии, само че се откриха и такива, които опазиха сериала. " Значи желаеме неприятните персонажи да са всевъзможни други единствено не и украинци? Да, на всички ни се желае Петра да е от Москва, само че не постоянно получаваш това, което искаш ", написа украинската телевизионна продуцентка Наталка Якимович, представена от Военновъздушни сили.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР