Ако има нещо, за което повечето хора мечтаят, то това

...
Ако има нещо, за което повечето хора мечтаят, то това
Коментари Харесай

Направете три неща, за да откриете истинската любов

Ако има нещо, за което множеството хора мечтаят, то това е същинската обич. Някои го признават, намерено споделят, че мечтаят за нея. Други се вършат, че не им е толкоз значимо, тъй като са си щастливи и сами, само че надълбоко в себе си човешките същества имат потребност от обич, споделеност и непосредственост. Така сме устроени. По разнообразни аргументи се случва по този начин, че да настъпват моменти в живота ни, които ни пречат да бъдем подготвени, отворени към същинската обич.

Ако сте имали несполучливи връзки в предишното си, евентуално сте допускали неточности. Наранявани сте, може би сте наранявали. Вероятно не за всички тях сте си дали сметка или занапред осъзнавате някои неща, написа Флагман. Когато съумеете да подредите в главата си целия минал опит, извлечете уроците от него и ги систематизирате в главата си, ще осъзнаете, че най-важният човек в цялата обстановка сте самите вие.

И като най-важния човек в живота си, с който несъмнено ще имате връзка до края на живота си е извънредно значимо да сте в естетика със себе си. Когато сте в естетика с личността си, това си проличава от километри, а също така ви прави по-хармонични, привлекателни, уравновесени, мечтани.

Осъзнаването на потребностите оказва помощ да се предпазите от химията. Тя е доста значим детайл от всяка връзка, само че може да ви заблуди мощно и трайно. Не е нужно да я неутрализирате или въобще да я пренебрегвате, в противен случай. Просто ще можете да я обуздаете и да не ѝ се доверявате изцяло, а да следвате потребностите си, тези неща в една връзка, които са ви същински значими.

Кои са трите неща, които би трябвало да извършите, преди да откриете същинската обич?

1. Дайте приоритет на нещата, които са най-важни за вас самите
Едно от най-важните неща, които би трябвало да извършите е да установите реалистични упования за връзката си. За задачата би трябвало да свалите розовите очила и да спрете да гледате на любовта като в приказките. Реалистичните упования ще ви оказват помощ да сте по-балансирани, по-осъзнати и по-подготвени към всички провокации, които даже същинската обич може да има. Направете си лист с нещата, които са значими за вас и нещата, от които имате потребност. Това ще ви помогне в един по-интелигентен метод в любовта.

2. Поставете граници
Задаването на граници в любовта е значимо, с цел да имате ясна визия с какво няма да се примирите и какво тъкмо желаете. Преди това е значимо да поработите със себе си. Бъдете почтени и си признайте пред себе си личните си недостатъци. След това си обещайте да работите върху себе си, а чак по-късно направете лист с граници, които не бихте прекрачили в любовта, пренебрегвайки себе си. Това е установяването на граници.

3. Определете личните си полезности и качества
Ако сте претърпели поредност от несполучливи връзки, може би не сте били наясно със себе си какво тъкмо желаете от една връзка. Така е и по-трудно да привлечете точния сътрудник. Самозалъгването и чакането са пагубни освен за любовта, само че и за душeвността, страстите, личността ви. Установете всички неща, които са значими за вас – фамилен живот, деца, мъжки и женски функции във връзката – всичко, което е значимо за вас. Така ще ви е по-лесно да отсеете сътрудниците си и да достигнете до същинската обич с точния човек.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР