Ако и на вас ви се е случвало да оглеждате

...
Ако и на вас ви се е случвало да оглеждате
Коментари Харесай

Пицария сканира клиентите си с дигитално меню

Ако и на вас ви се е случвало да оглеждате менюто в заведение в продължение на 10 минути и да не сте сигурни какво да си поръчате, концепцията за цифрово меню ще ви хареса.

Точно 2.5 секунди са нужни на новото цифрово меню, с цел да разбере какво желаете. На тази иновация ще могат да се радват клиентите на пица Хът – устройството ще сканира ретината на окото и по този метод ще схваща какви са желанията на клиента.

Дигиталното меню ще се оправя толкоз бързо със задачата с помощта на логаритъм, който съумява да разпознава коя пица ще бъде съвършената за всеки клиент. Софтуерът на новото меню е дело на шведската компания за очни нововъведения Tobii Technology.

Според изобретателите системата ще може да наблюдава погледа на клиента, размера на пицата, която преглежда, както и съставките, които е чел най-дълго време. От компанията са решили, че въпреки всичко клиентът може да не остане удовлетворен от цифровото меню и да желае да си поръча нещо друго от това, което менюто отбелязва.

В този случай е належащо да се натисне един-единствен бутон, който ще рестартира процеса и той ще стартира изначало. На изобретателите от шведската компания са им били нужни шест месеца, с цел да съумеят да изградят целия развой на цифровото меню.

 Пицария

Според редица психолози този способ на поръчване е чудесна концепция и евентуално ще стартира да се употребява и в други заведения. Специалистите настояват, че подсъзнанието ни играе основна роля в избирането на питателните артикули, които човек желае да употребява.

От пицарията, където устройството ще се употребява, са извънредно удовлетворени от новата си облага. От управата на заведението споделят, че са огромни последователи на новите хрумвания, които могат да трансформират обичайните менюта и да бъдат потребни за клиентите.

От пицарията показват вяра, че тази нова и забавна концепция в действителност ще се хареса от техните клиенти и цифровото меню ще успее да удовлетвори желанията им. Благодарение на това меню поръчките ще стават доста по-лесно, уверени се от пицария Хът.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР