Ако говорим за съдбовна криза в отношенията, свързана с наши

...
Ако говорим за съдбовна криза в отношенията, свързана с наши
Коментари Харесай

Семейни войни: наръчник за оцеляване

Ако приказваме за съдбовна рецесия в връзките, обвързвана с наши другари, сътрудници, сътрудници, развръзката е елементарна и предстояща - освобождаваме се от целия прочувствен товар и слагаме завършек на токсичните взаимоотношения. Как обаче е редно да постъпим, когато индивидът от другата страна на барикадата е наш родственик?

Когато става въпрос за семейство, не можем просто да си тръгнем и да затворим страницата. Изпитваме неконтролируемо възприятие за принадлежност към дома, което надвива над моментния яд и егото. Това обаче не значи, че сме изцяло обезоръжени от събитията и не би трябвало да вземем ограничения.

Предлагаме ви няколко съвета, които да извършите предстоя си при роднините една концепция по-поносим и даже прелестен.

 Pexels

Не е належащо да се преструвате, че нямате нищо срещу държанието им

Някои родственици просто вършат каквото си изискат. Може би си мислите, че най-хубавото решение е да преброите до 10 и да си спестите един спор? Всъщност не. Хората в никакъв случай няма да се трансформират, в случай че някой не ги убеди, че е належащо. Затова в никакъв случай повече не си позволявайте да търпите недопустимо държание. Драмата и скептицизма не са неща, които заслужават да бъдат толерирани.

Ключът е в прошката

Лошото държание на роднините не ги прави безусловно неприятни хора. А извинението е привилегия на мощните и интелигентните персони. Не забравяйте, че най-хубавото възмездие е да покажеш, че си друг от недоброжелателя си.

Понякога е редно да си тръгнеш

Запомнете - това е вашият живот. Не можете да контролирате държанието на роднините си, само че можете да решите по какъв начин то ще ви се отрази дълготрайно. Ваша отговорност към самите себе си е да се грижите за психическото си здраве.

Нека не забравяме, че нищо не е напълно. Затова живейте пълноценно и не спирайте да се раздавате за другите, само че бъдете наясно и по кое време е редно да извършите крачка обратно, с цел да останете правилни на себе си.

 Pexels
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР