Припомняме ви една поучителна статия за секса и дъждовното време

...
Припомняме ви една поучителна статия за секса и дъждовното време
Коментари Харесай

3+1 причини да обичаме секса, когато навън вали

Припомняме ви една поучителна публикация за секса и дъждовното време (предвид метеорологичните условия на месец май) - бел. ред:

Ако погледнем първите дни преди лятото със полов привкус, ще осъзнаем, че точно те са едни от най-подходящите мигове да се отдадем на интимни прекарвания с обичания човек и да не разрешаваме пролетната отмалялост да се отрази на ентусиазма ни под завивките.
 9 изгоди от правенето на секс всеки ден  9 изгоди от правенето на секс всеки ден  9 изгоди от правенето на секс всеки ден  9 изгоди от правенето на секс всеки ден
Първото нещо, което сигурно възбужда и усилва желанието ни за секс, е мисълта, че колкото повече облекла обличаме поради по-хладното време, толкоз повече облекла ще има за събличане, когато се развихрим с нашия сътрудник.

Кога, в случай че не в дъждовен пролетен ден, можем да се любуваме на кожените си боти, яке, пола или рокля? А за никой не е загадка, че черната кожа е култ за мнозина, даже и за тези, които не го осъзнават и не си го признават.
 image2_16x9.png Хороскопът за МАЙ: време за прекарвания, пристрастености и непредвидени обрати На фокус
Друга значима причина да имаме вяра, че дъждовните следобеди са гаранция за съвършен секс, е тази, че захлаждането повдига равнищата на тестостерона. Точно по този начин! Което автоматизирано ознавача, че желанието за секс, както и самото преживяване по време на акта, се усилва най-малко тройно. И чувството е по този начин сладко, а хората – отдадени един на различен с цялата си страст.

Със сигурност няма да ни отнеме дълго време да напомним, че топлите питиета затоплят и възприятията. Чаша парещ шоколад или благоуханен чай настройват тялото и мозъка на сантиментална вълна за броени минути – още преди да сме допили последната глътка от сгряващото пиво. Обаянието на топло капучино влияе на дъждовното ни въодушевление и от минорно, то става палаво и готово за секс.

И последният, само че не по значителност мотив в интерес на „ дъждовния “ пролетен секс, е природата. Всичко това, което ни заобикаля, мълчешком нашепва за романтика, топлота и фамилиарност.

Когато животът ви сервира лимони, направете си лимонада, а когато ви сервира дъжд, правете секс!

Едва ли има нещо по-очарователно от това след дълъг ден на работа и наблюдение на стичащите се по прозорците на офиса капчици дъжд, да се отпуснем в прегръдките на обичания човек и да му се насладим по всички вероятни способи, които обичаме – в меките завивки, във ваната, цялостна с нежна пяна, под душа с гореща вода или пък на дивана, до пухкавите възглавнички, които е редно освен да подреждаме, само че и да разхвърляме – изключително по такива мотиви.
 8 неща, които се случват с тялото ви, когато спрете да вършиме секс  8 неща, които се случват с тялото ви, когато спрете да вършиме секс  8 неща, които се случват с тялото ви, когато спрете да вършиме секс  8 неща, които се случват с тялото ви, когато спрете да вършиме секс
Прочетете още:
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР