Принцеса Александра посрещна първото си дете със съпруга си Николас

...
Принцеса Александра посрещна първото си дете със съпруга си Николас
Коментари Харесай

Повод за радост! Роди се кралско бебе, херцозите са на седмото небе

Принцеса Александра посрещна първото си дете със брачна половинка си Николас Багори , заяви Великият херцогски двор на Люксембург във вторник.

В изказване дворецът споделя: „ Великият херцог и великата херцогиня имат огромната наслада да разгласят раждането на тяхната внучка Виктоар, първото дете на щерка им Александра и техния шурей Николас, родено този вторник, 14 май в Париж. И майката, и детето са добре. "
                             

Въпреки че към момента не са споделени публични фотоси, момиченцето е осмото внуче на Великия херцог Анри и Великата херцогиня Мария Тереза.

Раждането на Виктоар се случва единствено три седмици откакто 33-годишната принцеса Александра и Николас отпразнуваха първата си годишнина от сватбата на 22 април. Бременността на Александра бе доказана от Великия херцогски двор миналия декември, а новородената щерка е девета в линията за трона на Люксембург.
                             

Принцесата е четвъртата и единствена щерка на Великия херцог и Великата херцогиня. Тя има трима по-големи братя.

Александра, която е израснала в провинцията на Люксембург в замъка Фишбах, до 2011г. беше изключена от линията за заместничество на трона, само че татко й издаде безспорен примогенитур, което значи, че всички негови потомци от женски пол имат това право.

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР