Ако ГЕРБ и БСП не се обединят и не реализират

...
Ако ГЕРБ и БСП не се обединят и не реализират
Коментари Харесай

Мира Радева посочи какъв провал очаква Слави, ако направи нова партия, но се опре на...

Ако ГЕРБ и Българска социалистическа партия не се обединят и не осъществят потребността на обществото от дълбока промяна, зорлем ще създадат нов политически план, тъй като се отваря голяма незапълнена ниша. Тази теза отбрани политическият психолог проф. Антоанета Христова пред bgonair.bg, запитана за политическата поръчка от страна на Слави Трифонов. Тя е безапелационна, че публичното въодушевление у нас желае дълбока промяна и тя допуска смяна. Но дали Слави Трифонов може да покрие това пространство, това е друга тематика, акцентира проф. Христова.

" Чрез мажоритарните избори хората считат, че ще вземат контрола в свои ръце. Слави Трифонов и хората към него доста желаят да имат политическа групировка. На предходните избори той се усещаше неготов ", сподели още тя.

Социологът Мира Радева регистрира, че Народното събрание е доспуснал неточност, гласувайки срещу референдума, иницииран от Слави Трифонов. По думите й в този момент шоуменът има доста ясна платформа, върху която да стъпи.

" Той има голямо медийно въздействие, само че има зад себе си и съответен политически план. Иска да спомогне за смяна на системата, което и хората желаят ", изясни тя и добави, че министър председателят Борисов е най-силният съперник на Слави Трифонов, защото двамата стъпват върху една и съща територия.

" Демокрацията изисква лидерско мислене и Слави се колебае дали желае да влезе в тази роля. Той се усеща много комфортно там където е ", сподели още Мира Радева в " България заран ". Според нея, в случай че някой от старите десни водачи опита да оглави придвижването зад Слави Трифонов, той е навън.

Проф. Антоанета Христова добави, че при Трифонов има риск, тъй като той в един миг ще би трябвало да прави политика и да предложи експертиза.

" Достатъчно ли е шоуто за Народното събрание. Категорично не! За Народното събрание трябват подобаващи хора за съответната позиция ", настоя тя и означи, че до този миг виждаме повече страст и предпочитание за триумф, в сравнение с експертиза.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР