Ако домът ви е разхвърлян и всичко в него не

...
Ако домът ви е разхвърлян и всичко в него не
Коментари Харесай

Променете живота си със стари семейни снимки

Ако домът ви е разпилян и всичко в него не е подредено, не се учудвайте, в случай че не ви върви и постоянно изпитвате възприятие на паника и неприятни чувства, без за това да има забележима причина.

Изхвърлянето на остарели движимости и подредбата на дома е един от най-лесните способи да измененията живота си към по-добро. Дори домът ви да е изцяло спретнат, а старите фамилни фотоси да са разхвърляни на разнообразни места, това ще внесе безпорядък в персоналния ви живот.

Обикновено хората напъхват старите фотоси на купчини в кутии или пликове. Така се смесват разнообразни интервали от живот ана разнообразни хора, което внася безпорядък във вашия личен живот.

Поставете си за цел да подредите фотосите на роднините ви, както и вашите лични. Сортирайте фотосите, маркирайте ги и ги подредете в албуми, в специфични кутии по дати или в класьори.

 Променете живота си със остарели фамилни фотоси

Ще видите, че единствено няколко дни откакто съумеете да се справите с хаоса на фамилните ви фотоси, животът ви радикално ще се промени и ще ви се случват приятни непредвидени неща.

Така ще изчезне студенината в връзките с останалите членове на фамилията, а вероятността за кавги без мотив ще намалее доста.

Ще усетите, че когато всичко в дома ви е подредено на местата си, ще се появи невидима мощ, която ще се прояви по този начин, че ще ви носи единствено изгода.

Всеки от предметите в дома ви носи някакво алегорично значение за вас. Ако предметите символизират нещо остаряло, с което желаете да скъсате, само че не ви доближава кураж, складирайте ги в колеми кашони и ги оставете за една-две седмици. След това ги изнесете на открито, защото те могат да послужат на някой различен.

С изхвърлянето на остарели ненужни предмети, които съхранявате единствено от прочувственост, вие променяте силата на дома си и давате късмет на щастието си.

Само няколко дни откакто се отървете от всичко излишно в дома ви, ще се радвате на приятни събития в живота ви, които ще го трансформират напълно.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР