Академията на Локомотив има екзотични нови попълнения. Две деца от

...
Академията на Локомотив има екзотични нови попълнения. Две деца от
Коментари Харесай

Две деца от Аржентина в школата на Локо

Академията на Локомотив има екзотични нови попълнения. Две деца от Аржентина попълниха детските обединения на черно-белите. Става дума за Браян Лучеро (с бялата тениска на снимката) и Хули Гонзалез (с алената тениска), които през вчерашния ден направиха първа подготовка с набор 2004, воден от няколко седмици от Кирякос Георгиу, заяви Трибуна Пловдив.
Браян е роден през 2004г. и играе на позицията ляв външен халф, до момента в който Хули, който е набор 2005, е нападател. Все още не е ясно за какъв интервал двамата ще останат в школата, само че в случай че бъдат харесани, може и да се задържат за по-дълго време.

Припомняме ви, че преди началото на идващия сезон към мъжкия тим на Локомотив ще се причисли 22-годишният аржентински централен защитник Лукас Масоеро. Трансферът му е организиран от клубният началник Христо Крушарски, който ще открива фабрика в родината на Марадона.  Той  идва от град Мендоса, където в последните години се подвизава в локалния втородивизионен Депортиво Маипу (Мендоса).
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР