Напоследък градският транспорт в Пловдив и в частност служителите -

...
Напоследък градският транспорт в Пловдив и в частност служителите -
Коментари Харесай

Пътничка за кондукторка в Пловдив: За пръв път виждам подобно отношение

Напоследък градският превоз в Пловдив и в частност чиновниците - водачи и кондуктори, отнесоха съществени рецензии. Все отново има и позитивни аспекти, които също е редно да се отчетат. Именно подобен е казусът, за който ще ви разкажем.

Пловдивчанка остана мощно впечатлена от кондукторка по линия номер 1. Жената признава, че също е останала мощно сюрпризирана от държанието на служителката, което удостоверява, че става въпрос за рядко " събитие " в градския превоз.

" Автобус номер 1. Усмихната, положителна, приветлива контрольорка оказва помощ на по-възрастни хора да се настанят на седалките и търпеливо изчаква да покажат карта или си закупят билет. Аз употребявам градския превоз и за пръв път попадам на такова положително отношение към пътуващите. Бъдете все по този начин усмихната и не се променяте, госпожо! Адмирации! ", споделя Нели Червенакова.

Дамата се надява положителното да е заразно и да се съобщи нататък.



Други пасажери, които са имали допир с кондукторката, потвърдиха думите на Червенакова.

" Изключителна! Няколко пъти към този момент върша похвали като се засечем, лъчение, отношение, невероятна! Да е жива и здрава! ", написа Вяра И.

" Да, тази жена е постоянно усмихната и с грижа към пасажерите. ", прибавя Галина Д.

Някои регистрираха, че дамата е непознат генезис и по тази причина нрав й, както и отноешението й, се разграничават от множеството кондуктори.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР