Няколко дни преди динамичния дебют на Alfa Romeo Junior, където

...
Няколко дни преди динамичния дебют на Alfa Romeo Junior, където
Коментари Харесай

Alfa Romeo Junior Veloce дебютира с нов 100% електрически мотор с 280 к.с.

Няколко дни преди динамичния дебют на Alfa Romeo Junior, където медии от целия свят ще тестват новия стилен състезателен автомобил на марката в Balocco Proving Ground (провинция Верчели), инженерният екип на Alfa Romeo завърши техническото развиване на плана. Финалните проби удостовериха, че мощността на електрическия мотор е 280 к.с., включвайки Junior към
Veloce модификациите на Giulia, Stelvio и Tonale.

Резервиран за тест от интернационалните медии преди хомологацията си, Alfa Romeo Junior ще бъде разполагаем в своята 100% електрическа версия с 280 к.с. (207 кВ) на същите писти, където италианският екип от инженери на Alfa Romeo затвърждава заложените цели във връзка с динамичния дизайн.

Новият електрически мотор ще направи своя дебют в новата компактна спортна кола, която в тази настройка се явява най-спортната версия в гамата.

Единствен по рода си стилен автомобил с чистия, различим състезателен темперамент на Alfa Romeo
Новият мотор е водеща характерност за модела, само че всяка стъпка от развиването на дизайна също е фокусирана върху максимизирането на продуктивността, пътното държание и чистото наслаждение от шофирането:
- особено калибриране, което прави кормилното ръководство най-директното в сегмента (14.6) и изключително точно, с цел да усъвършенства неговите изключителни качества във връзка с пътно поведение;
- снижено с 25 мм спортно окачване;
- спортно насочени предни и задни стабилизиращи щанги, които подсигуряват бързо завиване с високо равнище на сцепление;
- спирачна система с 380 мм предни дискове с четирибутални моноблокови апарати;
- диференциал Torsen, който предлага допустимо най-хубавото сцепление при всевъзможни условия.

Високопроизводителните 20 ” гуми също са особено за електрическата версия и оферират усъвършенствани равнища на сцепление.

В допълнение - задачите са такива, каквито са постоянно за всеки автомобил, носещ името Alfa Romeo – реализиране на най-хубави в класа ръководство и динамичност на шофиране. Екипът от инженери, които са основали неповторими планове като 4C, 8C, Giulia и Stelvio Quadrifoglio, Giulia GTA и настоящата версия на 33 Stradale, работи и по този план, с цел да бъдат реализирани мечтаните резултати.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР