Депутатът от ПП-ДБ Елисавета Белобрадова написа анализ в социалната мрежа

...
Депутатът от ПП-ДБ Елисавета Белобрадова написа анализ в социалната мрежа
Коментари Харесай

Елисавета Белобрадова: Никой не харесва Пеевски! Нито един избирател! И ДПС не го харесват!

Депутатът от ПП-ДБ Елисавета Белобрадова написа разбор в обществената мрежа Фейсбук , в който разяснява значимите събития от днешния ден, като блокажа на Народното събрание и невъзможността да бъде определен ръководител, вероятността ГЕРБ да направи публично държавно управление с Движение за права и свободи отпред с Делян Пеевски и позицията на Слави Трифонов , че няма да поддържат кабинет нито с първия, нито с втория мандат и се надяват да получат третия, с цел да предложат експертно държавно управление. Публикуваме коментара на Елисавета Белобрадова без редакторска интервенция:

„ Днес станаха ясни няколко неща:

Не е толкоз елементарно да се направи публично държавно управление с Движение за права и свободи, даже когато си Борисов. Никой не харесва Пеевски. Никой. Нито един гласоподавател. Нито един човек в страната. Никой. И Движение за права и свободи не го харесват.

Та, Борисов го е боязън от държавно управление с Пеевски повече, в сравнение с от самия Пеевски. Представете си какъв боязън е това.

На този декор Слави се огледа и без доста, доста пояснения пусна статус във фейсбук, като мен, да разгласи, че няма да има държавно управление в България. Бил дал време, ала-бала и в този момент към този момент един тип, довиждане.

Това е забавна интерпретация, тъй като Тошко Йорданов пък разгласи след срещата с ГЕРБ, че желал да им чуе програмата, да види какво мислят ГЕРБ за бъдещето на България. После излезе през днешния ден на естрада и сподели, че в България има високи цени на тока, няма пари, хората бедстват и би трябвало да се намерят съответни решения на съответните проблеми.

И какво се оказа? Че не е баш по този начин, тъй като ние не чухме от Слави нещо от програмата на ГЕРБ да не им е харесало. Не чухме изобщо нищо за стратегия. Чухме, че не са се разбрали.

Те не че ГЕРБ предложиха стратегия. Това, което оферират, е да вземат премиерското кресло, външно и защитата. И ръководителя на Народното събрание. Демек, къде ще са техните хора.

И най-после, малко преди водачът от кушетката да напише, че праща страната на избори за четвърти път собственоръчно, самият Пеевски се изрече.

Разбира се, той като един политически началник от висок клас не приказва самичък, а приказват неговите хусари – в тази ситуация Валерия Велева, която е написала едно предълго предизвестие към Борисов какво да чака, в случай че не му пристигна акълът в главата, а точно – етнически безредици в страната, възкачване на Радев, неуспех на демокрацията и прочие.

Някъде всред заканите въпреки всичко споделя, че Движение за права и свободи е най-стабилната и страхотна, и фантастична политическа мощ, както и клетва на капслок за ПП-ДБ.

Та, днешният ден е ден, в който се вижда политиката като на длан. Всички са извадили всичко – ножове, бележници, остарели сметки, компромати, закани.

Каузата и смисълът започнаха да изчезват. Въпросът към този момент не е единствено по какъв начин ще се ръководи страната, а за какво и накъде. На тези въпроси се отговори още март месец – промени. Но те са най-трудният път. “

На косъм от покруса: Влакът София – Видин е спрял секунди преди да се обърне

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР