Ахмед Доган и Делян Пеевски правят изключителен опит ДПС да

...
Ахмед Доган и Делян Пеевски правят изключителен опит ДПС да
Коментари Харесай

Бившият пиар на Киро: ,,Промяната“ се пързаля надолу! ДПС може да влязат в историята

Ахмед Доган и Делян Пеевски вършат извънреден опит Движение за права и свободи да влезе в българската политическа действителност, там където се отвори голямо празно пространство – в центъра. Тази дупка запълнихме с „ Продължаваме промяната ”, само че сега тя се пързаля с шейната надолу. Това съобщи пиар специалистът Диана Дамянова, основател на Политическа партия, в изявление за бТВ.
Българинът е центрист. Той не обича да се ядат торти, както видяхме вдясно. Това се пробват да създадат Доган и Пеевски – да разширят въздействието на Движение за права и свободи в центъра. Заявката е безапелационна и тя ще бъде изпълнена в идващите няколко години. Как – ще забележим. Но, в случай че съумеят да го създадат, това ще бъде записано в учебниците по историята, безапелационна бе Дамянова.
В обръщението на Ахмед Доган към Движение за права и свободи Дамянова видя безапелационното предпочитание на почетния ръководител партията му да се върне при хората. Партиите са част от гражданското общество. При новата геополитическа обстановка би трябвало да се откри метод да следваш геополитическия път, само че да запазиш своята еднаквост, сподели Диана Дамянова.
Българските етнически турци имат наследственото обременяване, че са смачкани от комунистическия режим. Затова Доган предлага отпред на партията да застане дуо, сподели още Диана Дамянова.
Още на 26 декември, на това свято за етническите турци място – Тюркян чешма, Пеевски напомни думите на Доган: „ Върнете връзката на нашата партия с хората ”, съобщи и издателят на „ 24 Родопи ” Илхан Андай. Според него с посланието си Доган показва предпочитание за завръщането на партията в домовете на тези хора.
Йерархията – Доган, след него Пеевски и по-късно другите от актива, се резервира, безапелационен бе журналистът. По думите му в посланието на Доган има „ доста Анкара ”. Почетният ръководител на Движението дава знаци на Анкара, през смесените региони, София, Брюксел до Вашингтон и Москва.
Доган дава рецептата, належащото лекуване на партията. На националната конференция следва промяна на елита, сподели Андай.
Джевдет Чакъров има биография, която тежи от Анкара до Брюксел. Има незабравим стаж измежду либералите в Европа, съобщи още Андай, съгласно който „ има потребност отпред на партията да застане и влиятелен етнически турчин, който да успокои твърдия електорат на Движение за права и свободи ”.
Движение за права и свободи се кани да влезе във властта по законен метод, съобщи Диана Дамянова. Има първи проблясъци Движение за права и свободи да стане втора мощ на парламентарни избори, съгласи се Илхан Андай.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР