Агресия на пътя. След многократни опити автомобила им да бъде

...
Агресия на пътя. След многократни опити автомобила им да бъде
Коментари Харесай

Семейство твърди, че били нападнати от шофьор на камион, опитал да ги избута от пътя

Агресия на пътя. След многократни опити автомобила им да бъде избутан от камион на пътя, Марияна Маркова и брачният партньор ѝ настояват, че са били удряни с юмруци и плесници от водача на камиона, откакто отбили. По думите им, причина за експанзията станало изпреварване в тунел, което подразнило лидера на тежкотоварното транспортно средство. Неговата версия обаче, е друга. Водачът на камиона обаче твърди, че нападнатият е бил той. Действието се развива на автомагистралата от Перник към София.

„ Когато излязохме от тунела, водачът на камиона съвсем ни избута в мантинелата. На отбивката на Мало Бучино бяхме избутани от товарния автомобил, само че с помощта на бързата реакция на брачна половинка ми успяхме да спрем на сантиметри от дълбоката канавка ”. Това описа Марияна Маркова пред " Нова ".

„ Те бяха пред мен и стопираха в спешното платно. Тогава мъжът слезе от колата и започнахме да приказваме за това, че в тунела не изпреварвало и имало ограничаване на скоростта. Жената обаче беше много нападателна. напряко се вцепених от нея. Започна да ми скача и да ми дърпа облеклата. В интерес на истината я бутнах встрани. Тогава мъжът ѝ ми скочи. Бутнаха ме в канавката и започнаха да ме удрят. Имам синини и натъртвания още ”, съобщи Сергей Богев, водачът на камиона.

Марияна Маркова отхвърля изказванията на лидера на камиона и съобщи, че ще търси правата си по правосъден път. От компанията, с чийто камион е станал случаят, обявиха, че лидерът към този момент е освободен от работа. Шофьорът е бил в изпитателен период все още на случая. Работодателите му го разказват като извънредно мирен и спокоен човек и обявиха, че са сюрпризирани от реакцията му. Но от компанията обявиха, че без значение какво е предизвикало експанзията, сходни реакции не се толерират.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР