Агитацията е изкуство, но ЦИК бди за нарушения на законовите

...
Агитацията е изкуство, но ЦИК бди за нарушения на законовите
Коментари Харесай

10 Не!Ограничени начини за агитация

Агитацията е изкуство, само че ЦИК бди за нарушавания на законовите ѝ рамки. И тъй като в този час към 2 милиона българи са в кандидатски листи, ето един справочник по какъв начин да се възползват от другите позволени и може би неподозирани рекламни формати. 
1. Джипка на НСО. В предизборната акция хем би трябвало претендентът да е измежду хората, хем да се взимат ограничения за сигурност против ковид и други прояви на национална обич.
2. Отпускане на бюджетни средства за това или това . С непознати пари се получават най-гръмките акции, а предизборното разпределяне на средства за поправки на църкви и светлинни табла на игрища по време на пандемия трогва всички.
3. Ваксиниране и снимане за фейсбук. С подобаващия брой дози за преференция и номер на бюлетината. Ако пък претендентът е антиваксър, може да си пусне Х фотоси по какъв начин не се ваксинира, където Х още веднъж е бюлетинна нумерология.
4. Фалшив профил онлайн не е неразрешен. Нито войска подправени профили, които да приказват изрично от името на народа.
5. Домашно порно. Един претендент, " обект на гнусна офанзива " ще получи незабавно популярност в цялата страна. Все отново си остава въпрос на това какъв брой сполучливо се оправя в ролята си, с цел да генерира поддръжка.
6. Журиране на реалити по малкия екран. Само би трябвало да се пускат напред тия, дето са симпатични на всеобщия усет и да не се нервира публиката с несъразмерни прищевки.
7. Агитация посредством аромати. Да, агитирането на непознати езици е неразрешено, само че посредством миризми би било ужасно. Примерно с мирис на на ниска цена бензин, тиквеник или пари.
8. Томбола. Дали премията ще е ферари или работно място измежду депутатския антураж, пропагандата с вероятни награди наподобява като страховит ход с оглед зажаднелия за хазарт след прекъсването на талончетата народ.
9. Менюта в заведения. Досега никой не е пропагандирал с тях, а по този начин или другояче множеството заведения си смениха шпайзекартите, с цел да измислят по-хитри имена на ястията, приготвени със залежала от ноември храна.
10. Безплатни хартийки за фунийки. Гланцовата хартия прави най-хубавите фунийки, а предизборните флаери единствено за това стават.
 
Автор: Самуил Петканов,

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР