Адриан Антонов, който погуби Ани и Явор на булевард Сливница“

...
Адриан Антонов, който погуби Ани и Явор на булевард Сливница“
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО! Шофьорът, убил Явор и Ани в София, излиза на свобода?! Дал нови показания

Адриан Антонов, който погуби Ани и Явор на бул. „ Сливница “ ще желае напълно скоро да излезе на независимост. Това заяви за Lupa.bg юристът му Димитър Марковски. Опитният правист към този момент приготвя документите.
Преди дни Адриан е дал нови показания. По закон за непредумишлено ликвидиране може да се лежи не повече от 2 месеца, по тази причина най-вероятно съдиите ще пуснат неопитния водач да дочака делото си на независимост под „ подписка “ или „ парична гаранция “. Чистото минало и положителните характерности на момчето също ще оказват помощ за изменение на тежката му мярка. След това в дело съдът би трябвало да дефинира дали ще го вкара още веднъж зад решетките.
Новите показания на Адриан са, с цел да може да се обясни каква е ролята на другата кола, която се е намирала на мястото на нещастието.
Явор и Ани живеели дружно повече от две години. Момчето почина на 22 години, момичето бе на 24 години.
Двамата починаха, блъснати от каращия с висока скорост некомпетентен водач Адриан Антонов. Той е имал брошура едвам от три месеца.
Антонов опустоши Явор и Ани на пешеходна пътека в нощта против 8 май. От удара тялото на Явор изхвърча на 300 метра. Според полицията той не е бил използвал алкохол или опиати.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР