Адолф Хитлер е инсценирал самоубийството си и в действителност не

...
Адолф Хитлер е инсценирал самоубийството си и в действителност не
Коментари Харесай

Бивш агент на ЦРУ: Хитлер още е жив!

Адолф Хитлер е инсценирал самоубийството си и в реалност не е починал, а е избягал на остров Тенерифе, а оттова е отпътувал за Аржентина, където доживява старините си до през днешния ден, твърди някогашният сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ Боб Баер.

Това, което ни споделят от държавните управления, е чиста неистина. Вижте документите на ФБР. Те отварят пътя за ново следствие. В момента ние преразглеждаме историята, историята, която твърдеше, че Хитлер е умрял в бункера. Колкото повече копаем, толкоз повече се увещавам, че няма доказателства за това, споделя Баер.

Той е стигнал до сходно умозаключение, откакто разгледал архивите на ФБР, чиито сътрудници още в предишното се съмнявали, че фашисткия водач се е самоубил в бункер в Берлин в края на Втората международна война.

По новото следствие се приготвя документален филм, опиращ се на тезата, че няма нито един очевидец, който да е видял мъртвото тяло на Хитлер.

Самоубийството му и това на неговата брачна половинка Ева Браун се загатва на няколко места в публични документи, само че няма нито една фотография на мъртвия Адолф Хитлер.

 Тенерифе

Това е задоволително за някои експерти да считат, че Хитлер не е починал. Дори има свидетелства, в които се твърди, че е забелязан за последно на летище Темпелхоф.

В архивите на ФБР от 1945 година се приказва за тайнствен осведомител, който се свързал със службите в Лос Анджелис. Анонимният желал политическо леговище в подмяна на извънредно значима информация.

Това, което чули агнетите, било зашеметяващо. Мъжът твърдял, че е качил Хитлер и Ева Браун в една немска подводница, с цел да избягат в Аржентина. В южноамериканската страна са се погрижили за тяхното укриване.

Дори с детайлно описаните местонахождения и спирки на подводницата ФБР не е разследвало информацията за избягалия нацистки водач. Службите само са уведомили Буенос Айрес, че има огромна възможност Адолф Хитлер и Ева Браун да са пристигнали в страната.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР