Администрацията на американския президент Джо Байдън подготвя санкции срещу кубинските

...
Администрацията на американския президент Джо Байдън подготвя санкции срещу кубинските
Коментари Харесай

Байдън се готви да удари по Куба

Администрацията на американския президент Джо Байдън приготвя наказания против кубинските представители на властта, които са виновни за потушаването на митингите в Куба, заяви VoA с позоваване на източник, осведомен с тематиката.

Очаква се глобите да обиден представители на правоохранителните органи, упрекнати в нарушение на правата на индивида във връзка с деятели, които участваха в най-големите за последните десетилетия митинги на острова, съобщи организация Reuters.

Президентът Байдън дефинира Куба като неосъществена страна, която потиска своите жители. По думите му, самият комунизъм е " несъстоятелна система ", а социализмът не е изключително потребен като подмяна на комунизма.

Американският президент уточни, че Съединени американски щати обмислят голям брой благоприятни условия за подкрепяне на кубинските жители, както и че бъдат приложени тези ограничения, от които кубинското държавно управление не би могло да възползва за своите ползи.

Куба беше обхваната от всеобщи митинги, подбудени от недоволството против властническото ръководство на островната страна.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР